cercom stonebox natuursteen look tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Natuursteenlook tegels

Natuursteenlook tegels

Natuursteen is een prachtig materiaal, maar vaak poreus, kwetsbaar en bovendien erg duur. Met natuursteenlook tegels bereikt u hetzelfde, niet van echt te onderscheiden effect zonder de nadelen.

Natuursteen bestaat in vele soorten en wordt gevormd door stollings- en afzettingsprocessen. Door insluitsels en het 'verstenen' van verschillende materialen heeft natuursteen een gevariëerd uiterlijk en bestaan er vele verschillende soorten. Natuursteenlook tegels bootsen deze rijke variëteit na en bieden dezelfde rustieke, gedistingeerde uitstraling.

De voordelen van natuursteenlook tegels:

  • Niet van echt natuursteen te onderscheiden
  • Van de hoogste kwaliteit keramiek
  • Duurzaam, stevig, slijt-, vuur- en krasvast
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • In allerlei formaten beschikbaar
  • Vaak geschikt voor zowel binnenshuis als buitenshuis
  • Goed te combineren met vloerverwarming

De kwaliteit van natuursteenlook tegels zit in de type print, hoe echt ziet deze eruit en hoe vaak komt de print terug. Soms het glanzende oppervlakte van de tegels, hier maken verschillende fabrikanten gebruik van glas. Zijn de tegels gerectificeerd ? Strak gesneden zodat u een kleine voeg kunt maken.

Top 4 tegels:

Xxl natuursteenlook tegels

Grootformaat natuursteenlook tegels zoals 100x100 cm, 120x120 cm of zelfs 120x240 cm geven het interieur een luxe uitstraling. U heeft minder voegen dus gemakkelijk onderhoud en geven ook nog een ruimtelijk beeld. 

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in een bepaald type natuursteenlook tegels? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle natuursteenlook tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, als u natuursteenlook tegels wilt komen bekijken in onze showroom.

Vraag een offerte aan

marazzi  natuursteen look tegels

Uitgelicht in Natuursteenlook tegels