Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

De Italiaanse tegelproducent Unicom Starker tegels staat bekend om zijn hoogwaardige vloertegels die op echt steen lijken. Sinds de oprichting in de jaren dertig heeft het bedrijf zich gevestigd als een van de topfabrikanten van keramische tegels in Italië.

De meerderheid van de tegels die zij produceren zijn vloertegels die opvallend veel op echte steen lijken. Deze tegels zijn echter keramisch: de Unicom Starker keramische tegels zijn niet van natuursteen te onderscheiden!

Unicom Starker tegels staan bekend om hun aandacht voor het ontwerp

Het Italiaanse bedrijf biedt een grote verscheidenheid aan wand- en vloertegels. Ze bieden bijvoorbeeld grootformaat tegels die een hedendaagse look in grotere kamers kunnen creëren. Bovendien bieden ze stenen en mozaïektegels, die een afwerking kunnen produceren die zowel natuurlijk als getextureerd is.

Unicom Starker is een bekend bedrijf dat een selectie van tegels en oplossingen voor woningen biedt. Dankzij hun toewijding aan kwaliteit, stijl en innovatie zijn Unicom Starker keramische tegels een betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar tegels van hoge kwaliteit!

Internationaal is Unicom Starker een trendsetter in tegels

Voor zowel binnen- als buitentoepassingen biedt het ontwerp van Unicom Starker vloertegels en wandtegels een ruim assortiment aan mooie tegelontwerpen. De stijlen Unicom wandtegels en vloertegels variëren van mozaïek tot tegels met een houtachtig uiterlijk tot natuursteenlook tegels. De Apogee, Oak en MAXXI tegels van Unicom Starker zijn het meest geliefd. Voor huiseigenaren die een natuurlijke en klassieke uitstraling in hun interieur willen creëren, zijn deze tegels een populaire optie.

Naast tegels die lijken op echte steen, verkoopt Unicom Starker tegels met een verscheidenheid aan andere afwerkingen, waaronder die die lijken op hout, beton, en nog veel meer. Het bedrijf zorgt ervoor dat de tegels van de hoogste kwaliteit en duurzaamheid zijn door gebruik te maken van geavanceerde technologie en productietechnieken.

Duurzame productietechnieken voor kwalitatieve tegels

Om de invloed op het milieu te verminderen, heeft Unicom Starker, dat zich ook inzet voor duurzaamheid, milieuvriendelijke productietechnieken ontwikkeld. Het bedrijf staat bekend om zijn creatieve en ethische benadering van de productie van tegels, waardoor het een geliefde en betrouwbare optie is voor uiteenlopende projecten.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in Unicom Starker tegels? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. 

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie