Terug

Douglas en Jones Beton tegels

Douglas en Jones Beton tegels zijn strakke betonlook tegels in meerdere formaten, met natuurlijke cementkleuren. Deze tegels lijken net echt beton, maar hebben het gebruiksgemak van keramiek. De Douglas & Jones Beton tegelserie siert uw woonkamer of andere binnenruimte doordat het een opvallende, maar neutrale basis is voor uw interieur.

Douglas en Jones Beton cementkleurige tegels zijn leverbaar in de volgende natuurlijke kleuren:

  • Antraciet
  • Grijs
  • Beige
  • Cream

De Douglas & Jones Beton tegels zijn leverbaar in de vierkante formaten 70x70 cm, 90x90 cm en in tegelstroken van 14x70 cm en 10x70 cm voor een speels tegelstroken patroon.

Voor een luxe betonlook uitstraling in de woonkamer is de douglas en jones beton grijs 90x90 cm een populaire keuze. Tegels zijn ideaal voor vloerverwarming en u heeft nagenoeg geen onderhoud. 

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Beton van Douglas en Jones? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Douglas en Jones. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Douglas & Jones Beton tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie