Terug

Douglas en Jones Metals tegels

Douglas en Jones Metals is een unieke tegelserie: deze tegels hebben de look van verweerd, vintage metaal. Kies voor een donkere, roestige kleur of voor heldergrijs 'staal': met deze metaallook tegels bent u hoe dan ook verzekerd van een unieke touch in uw interieur.

Echt metaal - zeker als het verweerd en verroest is - is een zeer onaangenaam materiaal in het interieur. Het is koud, niet hygiënisch en kan zelfs onaangenaam ruiken. Met een metaallook tegel zoals Douglas & Jones Metals lost u al die problemen op en kunt u toch de unieke textuur van metaal in uw interieur brengen. Douglas en Jones Metals tegels zijn makkelijk schoon te maken en goed geschikt voor vloerverwarming.

Douglas en Jones Metals komen in de metaaltinten:

  • Steel
  • Plate
  • Zinc
  • Corten
  • Iron

Metals vloertegels zijn alleen beschikbaar in imposant 80x80 cm formaat; wandtegels komen in twee verschillende afwerkingen (Melt en Nat) en in de formaten 120x60 cm en 120x120 cm. Voor een compleet overzicht, zie de website van Douglas en Jones.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in metaallook tegels uit de serie Metals van Douglas en Jones? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Douglas en Jones in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Metals tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak