Terug

Douglas en Jones binnentegels

Douglas en Jones binnentegels zijn in een aantal subseries te koop bij ons. Hieronder volgt specifieke informatie over de verschillende subseries van deze Nederlandse producent. Deze sfeervolle collecties vloertegels en wandtegels kennen elk hun eigen stijl. 

Ambiance

Douglas en Jones Ambiance binnentegels is een serie waarbinnen het stoere van natuursteen wordt gecombineerd met een rustige sfeer. Bijzonder is dat je met deze natuursteenlook tegels serie het oergevoel van steen eventueel kunt combineren met het creatieve van mozaïektegels. De Ambiance natuursteenlooktegels zijn als wandtegel en als vloertegel te verkrijgen en uiteraard in de verschillende kleuren die u via deze link kunt bekijken.

Castles 

Douglas en Jones Castles tegels is - zoals de naam al doet vermoeden - geïnspireerd op het gebruik van steen in kastelen. Toch zijn deze natuursteenlook tegels uitstekend geschikt voor moderne interieurs. De serie kenmerkt zich namelijk door de combinatie tradtioneel/modern. 

Marbles

Marbles van Douglas en Jones Castles is een veelzijdige marmerlook tegels serie waarbinnen u kunt kiezen uit zowel ingetogen als uitbundige kleuren, van het rustige Desert tot het intense Grotta. Afmetingen verschillen per kleur en gaan van bijvoorbeeld 30 x 60 cm tot 90 x 90 cm en zelfs 60 x 120 cm. 

One by One

De One by One marmerlook tegels en natuursteenlook tegels van Douglas en Jones vormen een veelzijdige collectie vloertegels met een afmeting van exact 1 meter bij 1 meter. Vooral op grote oppervlakten is het effect indrukwekkend. Klik hier voor afbeeldingen van deze luxe serie. 

Sense 

Met de Sense vloertegels en wandtegels van Douglas & Jones creëert u levendige vloeren en wanden. Dat komt doordat deze betonlook tegels en natuursteenlook tegels een door borstelbewerking gerealiseerde textuur kennen en tevens door de onregelmatige hoeken van de Douglas en Jones Sense tegels. Kijk snel even naar de afbeeldingen op de website en u snapt meteen wat we bedoelen. 

Wilt u graag meer afbeeldingen zien en/of lezen over deze verschillende series van Douglas en Jones? Klik dan even op de links die u bij iedere paragraaf ziet. 

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de Douglas en Jones binnentegels? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Douglas & Jones. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Douglas & Jones binnentegels. Weet u al of u voorkeur uitgaat naar Ambiance, Castles, Marbles, Sense of One by One? Dan kunt u dit hier eventueel alvast aangeven. 

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie