Terug

Douglas en Jones Manor tegels

Douglas en Jones Manor is een elegante beton- en cementlook tegelserie met een moderne look. De Manor betonlook serie komt in rustige, diep geschakeerde kleuren en biedt u het gemak van keramische tegels en de stoere look van verweerd cement.

Douglas en Jones Manor is verkrijgbaar in de kleuren:

  • Mou
  • Brun
  • Gris
  • Barrique

Naast de standaard formaten, die lopen van een gangbaar 30x60 cm formaat tot 80x80 cm en 120x60 cm, is er ook een Douglas en Jones Manor mozaïektegel beschikbaar. Deze meet 30x30 cm en biedt de look van kleine vierkante tegeltjes.

Douglas & Jones Manor betonlook tegels zijn als wandtegel zowel als vloertegel te gebruiken. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Douglas en Jones.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in cementlook / betonlook tegels uit de serie Manor van Douglas en Jones? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Douglas en Jones in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Manor tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak