Terug

Douglas en Jones Woodland tegels

De Douglas en Jones Woodland tegelserie bestaat uit houtlook tegels met twee soorten kleuren: Beige en Brown. De tegelserie komt in het formaat 30x120 cm. Tegels die net echt hout lijken, staan prachtig in bijvoorbeeld een woonkamer of slaapkamer. Ook kunnen de Douglas en Jones Woodland tegels gemakkelijk in natte ruimten zoals de badkamer worden geplaatst. De Woodland tegels ogen zeer natuurlijk in iedere ruimte.

Bekijk de Douglas & Jones Woodland tegels op de website van Douglas en Jones Woodland tegels voor meer informatie, afbeeldingen en formaten.

Keramisch parket ofwel houtlook tegels zijn ideaal voor vloerverwarming en gemakkelijk in onderhoud. Zoek daarbij de juiste kleur voeg bij de tegel en het is net of u een houten vloer heeft maar dan met al het gemak van een keramische vloer. 

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Woodland van Douglas en Jones? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Douglas en Jones. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Douglas en Jones Woodland tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie