Terug

Atlas Concorde Boost tegels

Atlas Concorde Boost tegels is een betonlook tegelserie met een moderne uitstraling en een zeer elegante look. Met de Boost tegelserie heeft Atlas Concorde volledig ingezet op een eigentijds, strak design; tegelijkertijd zorgt de toevoeging van kleur in de serie voor de mogelijkheid om een prettige, niet te kille omgeving te creëren.

Atlas Concorde Boost betonlook tegels zijn er in de kleuren:

  • White
  • Pearl
  • Smoke
  • Grey
  • Tarmac

Atlas Concorde Boost wandtegels komen daarnaast in de kleuren:

  • Sage
  • Red

Atlas Concorde Boost tegels is verkrijgbaar in maar liefst 8 verschillende formaten tussen de 30x60 en 120x278 cm. Atlas Concorde Boost XXL tegels van 120x120 cm zijn ook verkrijgbaar in antislip en buitentegel uitvoering. De wandtegels komen in 40x80 cm en hiernaast in verschillende mozaïekuitvoeringen, zowel regelmatig als speels en onregelmatig, en er is een 3D gestreepte tegel om plasticiteit aan de wand te geven. Een uitgebreid assortiment trapdelen maakt de serie compleet.

Voor meer informatie over Atlas Concorde Boost natuursteenlook / cementlook tegels kunt u kijken in de brochure of op de website.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in betonlook / cementlook tegels uit de serie Boost van Atlas Concorde? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Atlas Concorde in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Boost tegelserie.

Vraag een offerte aan

De tegelseries van Atlas Concorde tegels kopen bij Tegelhuis Montfoort

Tegelcollectie