• atlas concorde marvel shine

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Atlas Concorde Marvel Shine tegels

Atlas Concorde Marvel Shine tegels

Atlas Concorde Marvel Shine tegels is een serie - de naam zegt het al - waarbinnen glanzende marmerlook tegels centraal staan. Met deze exclusieve serie krijgen je vertrekken een bij uitstek luxe en ruimtelijke aanblik. De op Italiaans marmer geïnspireerde tegels zijn niet van het inspiratiemateriaal te onderscheiden. 

De subseries zijn de volgende en variëren van zeer licht tot crèmekleurig. Ze zijn verkrijgbaar als vloertegel en als wandtegel en verder in de afwerkingen polished en matte en soms ook in silk:

  • Calacatta Delicato
  • Calacatto Prestigio
  • Calacatta Imperiale
  • Statuario Supremo 

De marmerlook tegels van de serie Atlas Concorde Marvel Shine zijn verder ook te verkrijgen in XL formaten die gaan tot wel 160x320 cm. 

Is je interesse voor deze serie gewekt? Bekijk dan de afbeeldingen op de website.

Vraag een offerte aan

Bent je geïnteresseerd in de tegelserie Marvel Shine van Atlas Concorde? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Atlas Concorde. Je kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Atlas Concorde Marvel Shine tegelserie.

Vraag een offerte aan