Terug

Atlas Concorde Klif tegels

Atlas Concorde Klif tegels is een gedistingeerde natuursteenlook tegel die het vermogen heeft om elke ruimte te transformeren tot een unieke omgeving. De verschillende grijstinten en afwerkingen bieden opties om elementen van het interieur te accentueren, terwijl het geheel toch samenvloeit in een rustgevende atmosfeer. Daarbij hebben Atlas Concorde Klif natuursteenlook tegels een aantal voordelen ten opzichte van echt natuursteen: ze zijn makkelijker te onderhouden, minder kwetsbaar én minder duur.

Atlas Concorde Klif natuursteenlook tegels komen in de kleuren:

  • White
  • Silver
  • Grey
  • Dark

Klif tegels komen in de basisformaten 37,5x75 cm, 75x75 cm en 75x150 cm. Er is een antislip variant 37,5x75 cm en extra dikke buitentegels in 60x60 cm, 45x90 cm en 90x90 cm. Voor binnen zijn er daarnaast talloze decoratieve opties: van een 3D wandtegel variant die eruit ziet alsof hij met grof gereedschap is gezaagd of gefreesd tot verschillende mozaïeken.

Op de website van Atlas Concorde en in de bijbehorende brochure kunt u sfeerimpressies en een compleet overzicht van alle mogelijkheden van Atlas Concorde Klif vinden.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in natuursteenlook tegels uit de serie Klif van Atlas Concorde? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Atlas Concorde in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Atlas Concorde Klif tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak