Terug

Atlas Concorde Solution tegels

Het nieuwe merk Atlas Concorde Solution tegels is een kwalitatief hedendaags merk van Atlas Concorde, met 4 zorgvuldig geselecteerde tegelseries bestaande uit diverse wandtegels en vloertegels. Atlas Concorde Solution biedt de kwaliteit die verwacht wordt van Atlas Concorde, maar wel met een gunstiger prijskaartje. Dit komt doordat Atlas Concorde Solution tegels uit maar 4 tegelseries bestaat, die door hun frisse en toegankelijke uitstraling uw woonkamer, badkamer of keuken geheel zullen doen opleven.

Bekijk hieronder de Atlas Concorde Solution tegelseries:

  • Atlas Concorde Solution Block: Een natuursteen look vloertegel met een subtiel glittereffect, verkrijgbaar in de kleuren Bianco, Beige, Grigio en Fumo in de formaten 30x30 cm en 60x60 cm.
  • Atlas Concorde Solution Get: Een vintage look vloertegel met een versleten effect, verkrijgbaar in de kleuren Almond, Beige, Greige en Moka in de formaten 30x30 cm, 45x45 cm en 30x60 cm.
  • Atlas Concorde Solution Legend: Een houtlook gerectificeerde vloertegel, verkrijgbaar in de kleuren Magnolia, Cognac, Honey, Oak en Walnut in het formaat 20x59,5 cm.
  • Atlas Concorde Solution Treasure: Een prachtig glanzende wandtegel met decors, verkrijgbaar in de kleuren Champagne, White, Night, Red en Black in het formaat 20x50 cm.

Bekijk de Atlas Concorde Solution tegels website voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Atlas Concorde Solution? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Atlas Concorde Solution. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Atlas Concorde Solution tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak