Terug

Atlas Concorde Marvel tegels

Atlas Concorde Marvel tegels zijn tegels met een zeer fraaie marmerlook, waardoor de badkamer of woonkamer een luxe uitstraling krijgt. Deze marmerlook tegels zijn verkrijgbaar in diverse maten van 30x60 cm tot 120x240 cm platen Tevens zijn er openboek tegels verkrijgbaar dat de aders uit de steen doorlopen als bij echt marmer. De atlas concorde marvel tegels zijn in mat en gepolijst glans oppervlak leverbaar. 

De Marvel tegelserie is leverbaar in de kleuren:

  • Calcatta Extra
  • Moon Onyx
  • Grey Stone
  • Champagne Onyx
  • Beige Mystery
  • Bronze Luxury

Marmerlook vloertegels 120x120 cm uit de tegelserie marvel hebben een zeer luxe uitstraling, ruimtelijk effect en weinig voegen. Onderhoud zal u nagenoeg niet hebben met deze keramische marmerlook tegels, dus de voordelen van onderhoud ten opzichte van echt mamer. 

Atlas concorde heeft ook een komplete marvel serie in de wandtegels gemaakt voor bijvoorbeeld uw badkamer een luxe uitstraling te geven, de maten 30,5x91,5, 40x80 en 50x110 cm zijn verkrijgbaar in diverse kleuren marmerlook tegels. De wandtegels zijn altijd glans en voor de vloer adviseren wij in uw badkamer altijd een matte afwerking ivm gladheid van de vloertegels. Atlas concorde marvel wall heeft ook speciale keramische buitenhoeken om de zijkant afwerking van de tegels zeer fraai af te werken. 

Atlas Concorde Marvel heeft zowel badkamertegels als tegels voor de woonkamervloer in deze serie. Bekijk op de website van Atlas Concorde de Marvel tegels.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Marvel van Atlas Concorde? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Atlas Concorde. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Atlas Concorde Marvel tegels.

Vraag een offerte aan

De tegelseries van Atlas Concorde tegels kopen bij Tegelhuis Montfoort

Tegelcollectie