Terug

Atlas Concorde Norde tegels

Atlas Concorde Norde tegels is een natuursteen look tegels serie geïnspireerd op het in de natuur voorkomende kwartsgesteente. De serie blinkt uit door de grote gelijkenis met het natuurlijke gesteente, gedetailleerde structuren en diepe en rijke kleuren. 

De serie is beschikbaar in uiteenlopende formaten, afwerkingen en dikten en is ook uitermate geschikt voor de combinatie indoor en outdoor door de slabs van 60 x 120 cm binnen de serie die een speciale afwerking kennen. 

Verder zijn het zowel wandtegels als vloertegels waar de serie in uitblinkt. De effen en mozaïekvarianten binnen de serie zijn te gebruiken in woonkamers, badkamers, slaapkamers en op terrassen. 

De Atlas Concorde Norde tegels zijn beschikbaar in de volgende basiskleuren:

  • Magnesio
  • Oro
  • Platino
  • Piombo

Bekijk voor meer uitgebreide informatie over kleuren, maten, diktes en afwerkingen de sfeervolle Norde website.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Ben je geïnteresseerd in de tegelserie Norde van Atlas Concorde? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Atlas Concorde. Je kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Atlas Concorde Norde tegels.

Vraag een offerte aan

De tegelseries van Atlas Concorde tegels kopen bij Tegelhuis Montfoort

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak