Terug

Atlas Concorde Mek tegels

De Atlas Concorde Mek tegels bestaat uit prachtige wandtegels in de vorm van opvallende mozaieken in meerdere (grafische) vormen en (metallic) kleuren. Ook zijn er bijpassende vloertegels verkrijgbaar. Ze staan prachtig in een badkamer of hal en zijn een echte eye catcher in de woonkamer.

De Atlas Concorde Mek kleuren voor vloer en wand:

  • Light
  • Medium
  • Bronze
  • Dark

Ook zijn er allerlei wandtegels en decors met als toevoeging de kleuren Roze en Blue in plaats van Bronze en Dark, in de vorm van brede rechthoekige wandtegels en in mozaiek. Daarnaast is de Gold Circles mozaiek variant met name zeer in het oog springend. De vormen van de tegels varieren van vierkant tot apartere vormen. Ook zijn er allerlei structuren verkrijgbaar.

Bekijk de Atlas Concorde Mek brochure (PDF) voor meer informatie, afbeeldingen en formaten.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Mek van Atlas Concorde? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Atlas Concorde. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Atlas Concorde Mek tegels.

Vraag een offerte aan

De tegelseries van Atlas Concorde tegels kopen bij Tegelhuis Montfoort

Tegelcollectie