Terug

Atlas Concorde Marvel Pro tegels

Atlas Concorde Marvel Pro tegels is de nieuwe marmerlook tegelserie van Atlas Concorde, die zeer natuurlijk oogt. De vloertegels en wandtegels lijken net echt marmer. De Marvel Pro marmerlook tegelserie is leverbaar in de kleuren Statuario Select, Cremo Delicato, Travertino Alabastrino, Travertino Silver, Grey Fleury en Noir St. Laurent.

Marmerlook tegels van atlas concorde zijn zeer exclusief en een hoogwaardig product.

Atlas concorde marvel pro wall en pro floor marmerlook tegels heeft zowel een uitgebreide wandtegel als vloertegel assortiment. De statuario select is de meest verkochte kleur. De tegels zijn in de maten 30x60 cm tot 120 x240 cm leverbaar, tegels 120x120 cm als grootformaat vloertegels marmerlook in de woonkamer maakt uw vloer zeer bijzonder en al het gemak van keramische tegels. Niet zoals marmer opschuren - onderhoud en voorzichtig zijn met zuurhoudende vloeistoffen. 

Open boek marmerlook is ook vergrijgbaar in de atlas concorde marvel pro floor tegelserie. Tegels 75x150 cm in een tegelpatroon van 4 tegels zijn te krijgen in de kleur grey fleury en de statuario uitvoering. 

Bekijk op de Atlas Concorde website Marvel Pro tegels voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Marvel Pro van Atlas Concorde? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Atlas Concorde. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Atlas Concorde Marvel Pro tegels.

Vraag een offerte aan

De tegelseries van Atlas Concorde tegels kopen bij Tegelhuis Montfoort

Tegelcollectie