Terug

Atlas Concorde Marvel 3D wandtegels

Laat je verrassen door de innovatieve Marvel 3D tegel collectie van Atlas Concorde. Deze collectie biedt een frisse benadering van wandtegels met een opvallend driedimensionaal ontwerp. Het resultaat is een moderne marmerlook met een subtiele en elegante uitstraling. De tegels zijn zo ontworpen dat ze een levendige interactie met licht creëren, waardoor mooie licht- en schaduweffecten ontstaan. De subtiele patronen geven een eigentijdse uitstraling zonder te overheersen, waardoor ze perfect passen in diverse interieurstijlen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Een unieke beleving

Marvel 3D is de eerste Marvel-collectie speciaal voor wandtegels. Deze collectie geeft een moderne draai aan het marmer effect door 3D structuren. Je kiest voor meer dan alleen een tegel. Je voegt namelijk een artistiek element toe aan je muren. Deze collectie is ideaal voor wie op zoek is naar iets unieks en tijdloos. Van moderne loft tot het inrichten van een klassiek jaren 80 huis, de veelzijdigheid en elegantie van deze tegels bieden de perfecte oplossing voor jouw ontwerp wensen.

De stijlvolle structuren van Marvel 3D 

De Marvel 3D collectie is verkrijgbaar in 3 stijlvolle patronen. Field is een matte tegel, Crease heeft grove lijnen en Reed heeft fijne lijnen.

Met behulp van deze patronen wordt een versterkend effect gecreëerd op de 5 marmerlook designs, Light Majestic, Calacatta Meraviglia, Calacatta Bernini, Travertino Sand en White. Deze zijn zorgvuldig gekozen uit de Marvel Meraviglia en Marvel Travertine collecties. Marvel 3D past perfect bij andere materialen, zoals het betoneffect van de Boost tegelserie en het hout-effect van de Entice tegelserie. Ook is deze serie perfect toepasbaar voor architecturale projecten.

Toepassing en ontwerp

De veelzijdige tegels zijn geschikt voor verschillende ruimtes binnen je interieur. Gebruik ze in de woonkamer om een elegante accentmuur te creëren, of in de badkamer voor een luxe spa-ervaring. Met een standaardafmeting van 50x120 cm en een dikte van 8,5 mm zijn deze tegels ideaal om grotere oppervlakken snel te bedekken en geven ze elke kamer een gevoel van ruimte en continuïteit. Dit formaat is perfect voor moderne ontwerpen, waarbij strakke lijnen en een naadloze afwerking centraal staan. De grote tegels minimaliseren het aantal voegen, wat niet alleen een strakker uiterlijk geeft maar ook het onderhoud vergemakkelijkt. Laat je inspireren door de Marvel 3D tegelcollectie en maak jouw wanden een echte  blikvanger. 

Ontdek meer over de Marvel 3D wandtegels collectie op de website van Atlas Concorde. 

Vraag een offerte aan

Ben je geïnteresseerd in de Marvel 3D wandtegels? Vraag direct online een offerte aan, neem contact met ons op of kom langs in onze tegelshowroom in Montfoort.

Vraag een offerte aan

De tegelseries van Atlas Concorde tegels kopen bij Tegelhuis Montfoort

Tegelcollectie