Terug

3D Wall Plaster wandtegels van Atlas Concorde

Transformeer elke ruimte in een meesterwerk van modern design met de 3D Wall Plaster wandtegels van Atlas Concorde. Deze exclusieve collectie combineert subtiele witte texturen met verfijnde driedimensionale reliëfs, waardoor elke muur een kunstwerk op zich wordt. Met hun indrukwekkende afmetingen bieden deze tegels een echte eyecatcher.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vakmanschap en artisticiteit

Elke tegel in de 3D Wall Plaster serie weergeeft vakmanschap en artistieke expressie. De reliëfs tonen duidelijk de sporen van ambachtelijk werk, waarbij de bewegingen van kwasten, kammen en troffels subtiel worden weergegeven. Dit geeft niet alleen een visuele aantrekkingskracht en een tastbare ervaring die de ruimte tot leven brengt. Elke tegel in de 3D Wall Plaster serie is zorgvuldig ontworpen om grootschalige ruimtes te verfraaien. Ontdek de veelzijdige ontwerpen die deze collectie kenmerken:

  • Origami White: geïnspireerd door de precisie van origami, biedt deze tegel een intrigerend spel van geometrische vormen. Het reliëf creëert diepte en beweging, terwijl het pure wit een gevoel van ruimte toevoegt en de ruimte lichter maakt.

  • Jasmine White: subtiele bloemmotieven zijn delicaat verwerkt in het oppervlak van deze tegel, waardoor een natuurlijke rustige sfeer ontstaat. Perfect voor ruimtes waar een subtiele speelse look gewenst is.

  • Combed White: strakke horizontale geveegde strepen geven deze tegel een eigentijdse uitstraling met een matte afwerking die de gladheid benadrukt. Het ontwerp zorgt voor een gestroomlijnd en modern effect dat opgaat in diverse interieurstijlen.

  • Bloom White: gedurfde en artistieke bloemmotieven domineren het reliëf van deze tegel, waardoor een dramatisch en expressief statement ontstaat. Ideaal voor diegenen die hun ruimte willen transformeren tot een galerij.

  • Barcode White: speels en dynamisch, dit ontwerp combineert dubbele tegelstructuren in horizontale lijnen voor een visueel interessant effect. Het matte oppervlak voegt een elegantie toe aan het design, perfect voor moderne interieurs.

3D Wall Plaster toepassingsmogelijkheden

Dankzij hun royale afmetingen van 50x120 cm en een robuuste dikte van 8,5 mm zijn de 3D Wall Plaster wandtegels ideaal voor het bekleden van grote wandoppervlakken in zowel woningen als commerciële ruimtes. Van chique hotellobbies tot eigentijdse woonkamers en luxe restaurantinterieurs, deze tegels bieden een tijdloos gevoel die moeiteloos past bij diverse ontwerpstijlen. Ervaar zelf de elegantie en het vakmanschap van deze tegelcollectie. Laat uw ruimtes tot leven komen en transformeer elke muur tot een kunstwerk op zich.

Ontdek meer over de 3D Wall Plaster wandtegels op de website van Atlas Concorde.

Vraag een offerte aan

Wil je de Atlas Concorde 3D Wall Plaster wandtegels toevoegen aan jouw interieur? Vraag direct online een offerte aan of neem contact met ons op. Wil je de tegels zelf ervaren? Je bent van harte welkom in onze tegelshowroom in Montfoort.

Vraag een offerte aan

De tegelseries van Atlas Concorde tegels kopen bij Tegelhuis Montfoort

Tegelcollectie