Terug

Atlas Concorde Exence tegels

Atlas Concorde Exence houtlook tegels zijn geïnspireerd op de luxe Noord Europese, comfortabele lifestyle. De open, huiselijke sfeer werkt ook goed in horeca, welness en retail settings. De porceleinen tegels hebben een traditioneel en authentiek uiterlijk dat de sfeer van eikenhout ademt. Atlas Concorde Exence houtlook tegels zijn verkrijgbaar in zowel matte als grippe en voor zowel binnen als buiten. Verder zijn Atlas Concorde Exence houtlook tegels voor uw muur en voor de vloer te bestellen. Voor een extra natuurlijke look kunt u bij iedere kleur kiezen voor de Saw Cut versie.

De Atlas Concorde Exence houtlook tegels zijn verkrijgbaar in de volgende natuurkleuren:

  • Vanilla
  • Almond
  • Amber

Atlas Concorde Exence houtlook tegels zijn te verkrijgen in verscheidene formaten zoals 56.1 x56.1 cm 18.5 x 150 cm en nog veel meer.

Bekijk de Atlas Concorde Exence (PDF) brochure voor meer informatie en voor afbeeldingen of ga naar de Atlas Concorde website.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in houtlook tegels uit de serie Exence van Atlas Concorde? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Atlas Concorde in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Atlas Concorde tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak