Terug

Atlas Concorde Nash tegels

Atlas Concorde Nash tegels is een houtlook tegel die op de eigentijdse look van verweerd en doorleefd hout is gebaseerd. Extra aangebrachte patronen zoals scheuren, groeven en slijtplekken geven uw splinternieuwe vloer direct een 'vintage' uiterlijk. Een keramisch parketvloer is daarbij geschikt voor vloerwerwarming en zal niet, zoals echt vintage hout, kromtrekken, splinteren of breken.

Atlas Concorde Nash houtlook tegels zijn verkrijgbaar in de tinten:

  • White Wood
  • Greige
  • Gray Wood
  • Dark Oak
  • Light Brown

Atlas Concorde Nash vloertegels zijn beschikbaar in 7,5x60 cm, 20x120 cm (ook in antislip uitvoering) en 18,5x180 cm. Hiernaast zijn er decoratieve 'chevron' tegels, lange smalle strips en traptegels.

Met Atlas Concorde Nash houtlook tegels haalt u een bijzondere vloer in huis die goed past in industriële en sobere interieurs, bijvoorbeeld in combinatie met betonlook tegels. Voor een visuele indruk en technische specificaties kunt u kijken op de website van Atlas Concorde, of in de brochure van de Nash tegelserie.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in houtlook tegels / keramisch parket uit de serie Nash van Atlas Concorde? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Atlas Concorde in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Atlas Concorde Nash tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie