Terug

Atlas Concorde Boost Natural tegels

Atlas Concorde Boost Natural tegels is een zeer uitgebreide serie die je zou kunnen scharen onder natuursteenlook tegels, betonlook tegels en zandsteenlook tegels. Door het grote aantal kleuren, afwerkingen en voor wie het wil ook decoraties, kun je met de  Atlas Concorde Boost Natural tegels echt alle kanten op. De tegels zijn geïnspireerd op wat ook wel raw earth genoemd wordt. De feel is daardoor natuurlijk, maar een aantal kleuren zijn daarnaast ook zeer geschikt voor moderne inrichtingen. 

Belangrijk om even te vermelden is dat de serie naast vloertegels ofwel plavuizen ook een zeer groot aantal wandtegel modellen kent. De natuursteenlook tegels, betonlook tegels en zandsteenlook tegels van Atlas Concorde Boost Natural zijn onder te verdelen in een aantal subseries: Porcelain Tiles voor de vloer, Wall tiles voor muren, 3D Wall tiles met verschillende soorten prints, Outdoor met speciale afwerkingen voor buitenshuis en tenslotte de extra grote XL slabs.

Per subserie verschilt het aantal kleuren een beetje maar om je een idee te geven van wat er zoal beschikbaar is noemen we er hier toch een aantal: 

  • Kaolin
  • Ash
  • Ecru 
  • Umber 
  • Coal
  • Cobalt Koral

Wil je, voordat je een keuze maakt, nog wat specifiekere informatie hebben dan kun je die - naast vele afbeeldingen - vinden op de Atlas Concorde website.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent je geïnteresseerd in natuursteenlook tegels uit de serie Boost Natural van Atlas Concorde? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Atlas Concorde in de showroom staan. Je kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor je bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Atlas Concorde Boost Natural tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak