Terug

Atlas Concorde Aix tegels

Atlas Concorde Aix natuursteenlook tegels zijn verkrijgbaar voor zowel vloer als wand en voor zowel binnen- als buitenshuis. Atlas Concorde Aix hardsteen look tegels ademen een karakteristieke sfeer die aan andere tijden doet denken. Voor de Atlas Concorde Aix tegels hebben originele kalkrijke villavloeren in het Frankrijk van de 18e eeuw als inspiratie gediend. De Atlas Concorde Aix tegels met lichtere tinten doen denken aan Zuid Frankrijk en de rest van het Middellandse Zeegebied, terwijl de meer donkere, koele kleuren een sfeer ademen die je terugvindt in huizen in Noord Frankrijk, Belgie en Duitsland. 

De Atlas Concorde Aix tegels zijn zowel met als zonder textuur verkrijgbaar in de volgende natuurkleuren:

  • Blanc
  • Cendre
  • Fumee
  • Beige

Atlas Concorde Aix tegels zijn te verkrijgen in de meest uiteenlopende afmetingen en verhoudingen. 1.4 x 40 cm, 20 x 90 cm, 33 x 120 cm en 75 x 75 cm zijn slechts enkele voorbeelden. 

Bekijk de Atlas Concorde Aix (PDF) brochure voor meer informatie en voor afbeeldingen of ga naar de Atlas Concorde aix website.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in hardsteenlook tegels uit de serie Aix van Atlas Concorde? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Atlas Concorde in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Atlas Concorde Aix tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak