Terug

Atlas Concorde Boost Color tegels

De Atlas Concorde Boost Color tegelserie is een prachtige collectie die de perfecte balans tussen kleur en kalmte. Deze serie biedt een breed scala aan ontwerpen en maten, waardoor het een veelzijdige keuze is voor zowel moderne als traditionele interieurontwerpen. Met 14 verschillende pastelkleuren en diverse decoratieve opties, biedt de collectie eindeloze mogelijkheden om unieke en stijlvolle ruimtes samen te stellen. Voor zowel wand- als vloertegels is de Boost Color serie alles wat je nodig hebt.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Eindeloze keuze in kleuren

De Boost Color tegelserie van Atlas Concorde biedt een selectie van 14 verschillende pastelkleuren. Dit kleurenpalet varieert van zachte tinten zoals lichtroze en mintgroen tot diepere, rijkere kleuren zoals navy blue en sun yellow. De pastelkleuren zijn zorgvuldig gekozen door architect Piero Lissoni om op een vrolijke wijze een gevoel van rust te brengen in elke ruimte. De Boost Color serie biedt de perfecte tint voor elke smaak en stijl. Kies voor een rustige, monochrome look of een gedurfd en kleurrijk statement. Het kleurenpalet van deze tegelserie biedt de mogelijkheid om te mixen en matchen. 

De decor selectie van de Boost Color serie zijn diverse tegels met verschillende effecten, zoals zogenoemde mozaïek tegels met betoneffect of horizontale en verticale 3D schaduweffect bij de grotere decortegels. Deze opties bieden extra mogelijkheden om textuur en karakter toe te voegen aan je ontwerp. Ze kunnen worden gebruikt om accenten te creëren of om hele oppervlakken te bedekken, afhankelijk van de gewenste uitstraling. 

Combineer kleur met natuurlijke eigenschappen

Wat de Boost Color tegels echt bijzonder maakt, is de combinatie van hun levendige kleuren met de natuurlijke eigenschappen van keramiek. Deze tegels hebben een matte afwerking. De matte afwerking zorgt voor een subtiele uitstraling die goed past in zowel moderne als traditionele interieurs. Daarnaast zijn de tegels ontworpen om bestand te zijn tegen slijtage en vlekken, wat betekent dat ze hun schoonheid behouden, zelfs in ruimtes waar veel geleefd wordt, zoals de keuken, badkamer en woonkamers.

De tegelserie gaat ook nog eens goed samen met andere natuurlijke materialen. Denk bijvoorbeeld aan de warme uitstraling van houtlook tegels. De Boost Color pastel kleuren kunnen prachtig contrasteren met de texturen en warme tinten van houtlook tegels, waardoor een warme, uitnodigende sfeer ontstaat. Daarnaast kunnen deze kleuren de robuuste, aardse uitstraling van natuursteenlook verzachten. Zo creëer je een gebalanceerde, maar levendige uitstraling. 

Boost Color toepassingen

Met de verschillende afmetingen waarin de tegels verkrijgbaar zijn, biedt deze collectie vele mogelijkheden voor toepassing. Ze kunnen zowel op de vloer als op de wand worden gebruikt, wat betekent dat je naadloze overgangen kunt creëren tussen verschillende oppervlakken. Dit is vooral handig in open woonruimtes en badkamers, waar een gelijk uiterlijk gewenst is. De grote tegels van 120x278 cm kunnen bijvoorbeeld een ruimte groter laten lijken en continuïteit creëren, terwijl kleinere tegels van 50x40 cm ideaal zijn voor gedetailleerd werk en decoratieve accenten. De Boost Color serie biedt de perfecte oplossing voor elke ruimte.

Ontdek meer over de Boost Color tegels op de website van Atlas Concorde.

Vraag een offerte aan

Ben je geïnteresseerd in de Atlas Concorde Boost Color tegels? Vraag direct online een offerte aan of neem contact met ons op. Wil je de tegels zelf ervaren? Je bent van harte welkom in onze showroom in Montfoort.

Vraag een offerte aan

De tegelseries van Atlas Concorde tegels kopen bij Tegelhuis Montfoort

Tegelcollectie