Terug

Marvel Onyx tegels van Atlas Concorde

Marvel Onyx tegels van Atlas Concorde bieden een eigentijdse interpretatie van de tijdloze charme van natuurlijke onyx. De marmerlook keramische tegel collectie onderscheidt zich door zijn diepe en egale oppervlakken, waardoor hij bijna zo transparant als glas oogt. Creëer jouw droominterieur met een luxe tintje op je vloer of wand. 

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Bijzonder maten voor ieder interieur

Met een breed aanbod aan afmetingen biedt Marvel Onyx tegels de mogelijkheid om jouw ruimte op een unieke manier te transformeren. Van de klassieke 60x60 tot de indrukwekkende 160x320, elke afmeting biedt zijn eigen ontwerpmogelijkheden. In een kleine badkamer kunnen de kleinere 60x60 tegels een gevoel van ruimte geven. Voor een grote hal bieden de XXL 160x320 tegels een kans om een statement te maken. Met hun royale afmetingen trekken ze de aandacht en voegen ze een gevoel van grootsheid toe aan de ruimte. Daarnaast bieden de tussenliggende afmetingen, zoals de 60x120 en 120x240 tegels, een veelzijdige oplossing voor vele ruimtes. Combineer verschillende afmetingen met een contrasterende kleur of patroon om de ruimte nog levendiger te maken. 

Verfijnde afwerking van Marvel Onyx

Het polijstproces van de tegels is een kunst op zich, waarbij vakmanschap en precisie samenkomen om een oppervlak van uitzonderlijke glans te creëren. Bij gepolijste tegels, zoals de Marvel Onyx tegels van Atlas Concorde, wordt elk detail zorgvuldig bewerkt om een perfect resultaat te bereiken. Het reflecterende oppervlak van de tegels brengt licht in de ruimte, waardoor deze groter en helderder lijkt. Bovendien maakt de gladde textuur het schoonmaken eenvoudiger en zorgt het voor een duurzame tegel die zijn schoonheid behoudt, zelfs na jarenlang gebruik. Combineer deze fijne afwerking bijvoorbeeld met een robuuste betonlook of houtlook tegel voor een speels effect. 

Kleuren die de zintuigen prikkelen

Laat je zintuigen prikkelen door de prachtige kleurenpaletten van Marvel Onyx. De collectie bestaat onder andere uit de kleuren White, Alabaster en Pearl. Deze tinten zijn perfect voor wie op zoek is naar een kalme en lichte uitstraling. Aan de andere kant van het spectrum bieden de kleuren Noir, Sky en Quartz een krachtige uitdrukking van stijl. Elke kleur in de Marvel Onyx collectie heeft zijn eigen unieke persoonlijkheid en charme, waardoor je de vrijheid hebt om de perfecte sfeer te creëren die past bij jouw smaak en stijlvoorkeuren.

Ontdek meer over de Marvel Onyx tegelserie op de website van Atlas Concorde. 

Vraag een offerte aan

Ben je geïnteresseerd in de Atlas Concorde Marvel Onyx tegels? Vraag direct online een offerte aan of neem contact met ons op. Wil je de tegels zelf ervaren? U bent van harte welkom in onze tegelshowroom in Montfoort. 

Vraag een offerte aan

De tegelseries van Atlas Concorde tegels kopen bij Tegelhuis Montfoort

Tegelcollectie