Terug

Atlas Concorde Lims tegels

Atlas Concorde Lims tegels is een stijlvolle stone-effect ofwel natuursteenlook tegels serie. De naam Lims komt van limestone ofwel kalksteen. De natuursteenlook tegels zijn namelijk geïnspireerd op de meest gezochte en zeldzame kalksteentypes waaronder Franse Hauteville, Portugese Moleanos, Duitse Jura, het Italiaanse gesteente uit de streek rondom Vicenza and Sloveneens Lipika. De eigenschappen van deze kalksteentypen zijn door Atlas Concorde gecombineerd voor de modellen binnen de Lims serie. De gelijkenis met kalksteen is zeer groot, mede door de patronen die telkens weer uniek zijn. De intense structuur wordt vervolgens verzacht door het kalme kleurenpalet waarin de Lims serie verkrijgbaar is. 

De Atlas Concorde Lims tegels, verkrijgbaar in drie verschillende afwerkingen met ieder een iets andere textuur, geven je interieur een uitgesproken kalme, luxe en stijlvolle uitstraling. 

Je kunt ze bij ons bestellen in de volgende kleuren:

  • Lims Ivory 
  • Lims Beige 
  • Lims Grey 
  • Lims Desert

Wil je graag meer informatie over de tegels en afbeeldingen zien? Bekijk dan ook de Lims website en uitgebreide brochure

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Ben je geïnteresseerd in de tegelserie Lims van Atlas Concorde? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Atlas Concorde. Je kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Atlas Concorde Lims tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie