Terug

Atlas Concorde Dolmen Pro tegels

Atlas Concorde Dolmen Pro natuursteenlook tegels zijn geïnspireerd op het porfier gesteente uit de Noord Italiaanse bergregio Trentino Alto Adige. Atlas Concorde Dolmen Pro tegels worden gekarakteriseerd door goed zichtbare kristallen, kiezels en witte aderen. De Atlas Concorde Dolmen Pro tegels lijken daarmee zeer op natuurlijk gesteente wat je tijdens een bergwandeling om je heen zou kunnen zien. De tegels zijn beschikbaar in vier verschillende kleuren. Door de ruwe structuur zijn de hardsteen look tegels uitermate geschikt voor vloeren in een natte omgeving, zoals naast een zwembad. Uiteraard is Atlas Concorde Dolmen Pro ook beschikbaar als wandtegel.

De Atlas Concorde Dolmen Pro tegels zijn verkrijgbaar in de volgende, natuurlijke kleuren:

  • Cenere
  • Grigio
  • Rosso
  • Mix

Zoals u van ons gewend bent zijn ook de Atlas Concorde Dolmen Pro tegels beschikbaar in zeer uiteenlopende formaten, dat geldt zowel voor de vloer als de wandvariant. Denk aan bijvoorbeeld 22.5 x 22.5 cm, 37.5 x 75 cm en nog veel meer in verschillende dikten en voor zowel binnen als buiten.

Bekijk de Atlas Concorde Dolmen Pro (PDF) brochure voor meer informatie en voor afbeeldingen of ga naar de Atlas Concorde website.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in hardsteen look tegels uit de serie Dolmen Pro van Atlas Concorde? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Atlas Concorde in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Dolmen Pro tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak