Terug

Atlas Concorde Axi tegels

Atlas Concorde Axi tegels keramisch parket tegels zijn langwerpige, gerectificeerde houtlook vloertegels in bijvoorbeeld de maat 25x150 cm. De houtstructuur van de tegels lijkt exact op echt hout, gecombineerd met de praktische gemakken van tegels als duurzaamheid en makkelijk onderhoud. Atlas Concorde Axi tegels is verkrijgbaar in een matte variant en een variant met textuur. Ideaal voor vloerverwarming zijn deze houtstructuur tegels.

Kleuren Atlas Concorde Axi:

  • Grey Timber
  • Silver Fir
  • White Pine
  • Brown Chestnut
  • Golden Oak
  • Dark Oak

Atlas Concorde Axi keramisch parket is verkrijgbaar in de formaten 22,5x90 cm, 15x90 cm voor visgraat keramisch parket en het grote formaat 25x150 cm voor lange planken look. Ook zijn er bijpassende wandtegels verkrijgbaar met aparte mozaïekvormen in 22.5x90 cm (stroken), 28x53 cm (kleine stroken), 35x35 cm (mozaïek) en 20x44 cm (smalle 3D tegelstroken). Daarnaast is er een opvallend decor (Bottone Decorato) en zijn er speciale stukken verkrijgbaar in diverse groottes. Bekijk op de website van Atlas Concorde de Axi tegels voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in keramisch parket Axi van Atlas Concorde? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Atlas Concorde. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Atlas Concorde Axi tegelserie.

Vraag een offerte aan

De tegelseries van Atlas Concorde tegels kopen bij Tegelhuis Montfoort

Tegelcollectie