Terug

Marvel Travertine tegels van Atlas Concorde

Ben je op zoek naar een vloer- of wandtegel die de pracht en praal van klassieke architectuur naar jouw interieur brengt? Dan zijn de Marvel Travertine tegels dé collectie voor jou. Deze collectie van Atlas Concorde geeft een eigentijdse twist aan de iconische materialen van klassieke architectuur en biedt een ongekend realistisch en veelzijdig ontwerp.

Marvel Travertine is ontstaan uit een exclusieve samenwerking tussen Atlas Concorde en Hirsch Bedner Associates (HBA), een wereldwijd gerenommeerd interieurontwerpbureau dat zich richt op luxe hotels en resorts.

De tegels bestaan uit een aantal unieke geometrische patronen

De internationale HBA-ontwerpers hebben voor Atlas Concorde een uniek assortiment geometrische patronen ontworpen. De patronen zijn gekenmerkt door gravures, minimalistische patronen, origami-effecten en inbegrepen materialen van hoge kwaliteit. Deze patronen zijn geschikt voor een breed scala aan projecten, waaronder woningen, commerciële gebouwen en hotels.

Marvel Travertine tegels biedt twee grafische varianten, met beide een prachtig travertijnmarmer effect. Het Vein Cut ontwerp imiteert het gestreepte uiterlijk van travertijn, terwijl het Cross Cut ontwerp de rijke kleuren van de steen laat zien met een stenen oppervlak dat wordt gekenmerkt door uitgebreide schaduw.

Een veelzijdige tegelcollectie van Atlas Concorde

Marvel Travertine wandtegels is een veelzijdige collectie die in veel verschillende toepassingen kan worden gebruikt, waaronder in huis. Dankzij de extreme realistische uitstraling en de keuze uit de drie klassieke travertijnkleuren, biedt deze collectie de mogelijkheid om een elegante en verfijnde sfeer te creëren in elke kamer van het huis. Je kunt deze tegels bijvoorbeeld gebruiken in de woonkamer, hal of keuken.

Marvel Travertine met drie klassieke kleuren van travertijnmarmer

White, Sand en Pearl. De witte en zandkleurige tegels zijn geïnspireerd op de warme tonen van het originele materiaal en hebben respectievelijk lichte zand- en beige strepen. De parelkleurige tegel biedt het travertijnmarmer effect in een warme en sobere grijze kleur, ideaal voor toepassingen met een essentieel ontwerp.

De warme kleuren van de White en Sand varianten passen perfect bij een gezellige, huiselijke sfeer en creëren een tijdloze uitstraling. De Pearl variant daarentegen is uitermate geschikt voor een strak en modern interieur. Daarnaast kunnen deze tegels ook gebruikt worden voor de betegeling van badkamers en douches, waarbij de realistische uitstraling van de tegels een rustgevende en ontspannende sfeer creëert.

Een stijlvolle oplossing voor de wandtegels en muurtegels

Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle oplossing voor de vloer of wandbekleding van je huis, een unieke uitstraling wilt creëren voor een commerciële ruimte of een luxe sfeer wilt creëren in een hotel, Marvel Travertine vloertegels bieden een hoogwaardig en veelzijdig ontwerp dat aan al jouw behoeften voldoet. Kies voor Marvel Travertine tegels en ervaar de authenticiteit van klassieke architectuur in een eigentijds jasje.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie