Terug

Marvel X tegels van Atlas Concorde

De Marvel X-reeks is geïnspireerd op hedendaagse marmeren oppervlakken en is ontworpen met aandacht voor elk detail. Zachte schaduwen, grafische diepte en aandacht voor detail creëren een buitengewoon marmer-effect porseleinen tegeloppervlak dat dagelijks kan worden ervaren. 

De Marvel X tegels van Atlas Concorde zijn de perfecte keuze voor verschillende ruimtes. De tegels zijn geschikt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. De marmer-effect porseleinen tegels zijn ideaal voor badkamers, keukens, woonkamers en slaapkamers. Als je op zoek bent naar een elegante tegeloptie, dan is de Marvel X wandtegel collectie iets voor jou.

Porseleinen tegels met een prachtig marmer-effect

De tegels zijn geïnspireerd op hedendaagse marmeren oppervlakken. Elk detail is met zorg ontworpen om een oppervlak te creëren dat werkelijk buitengewoon is.

Met tien jaar ervaring en expertise op het gebied van marmer-effect porseleinen oppervlakken is Atlas Concorde erin geslaagd om een collectie te ontwerpen die de stijl, materiaalkeuze en esthetische en technische excellentie van de eerste Marvel X tegels voortzet. Marvel X biedt vijf oppervlakken geïnspireerd op de meest populaire iconische marmersoorten in interieurontwerp en architectuur.

Combineer de Marvel X tegels met de nieuwste trends

Wist je dat Atlas Concorde bij de ontwikkeling van de Marvel X-collectie rekening gehouden heeft met de nieuwste interieurontwerp trends en advies ingewonnen bij professionals uit de industrie? Het resultaat is een collectie van vijf elegante kleuren met tinten wit en grijs die een kruispunt van stijlen inluiden en het buitengewone alledaagse karakter van het marmer-effect herontdekken.

Of je nu een nieuwe badkamer wilt bouwen, je keuken wilt renoveren of een bijzondere vloer wilt leggen, met de Marvel X vloertegels van Atlas Concorde haal je de perfecte combinatie van stijl, duurzaamheid en technische excellentie in huis. Zo kun je nog jarenlang genieten van een tijdloze en elegante uitstraling in je interieur.

Met Marvel X viert Atlas Concorde tien jaar van het Marvel-project

De reeks oppervlakken is geïnspireerd op de meest populaire iconische marmersoorten. Vijf elegante kleuren met tinten wit en grijs die een kruispunt van stijlen inluiden, om het buitengewone alledaagse karakter van het marmer-effect te herontdekken.

Kies voor de buitengewone stijl en technische excellentie van de Marvel X tegelcollectie en breng je interieurontwerp naar een hoger niveau. Koop nu bij Tegelhuis Montfoort en ontdek de tijdloze elegantie van deze marmer-effect porseleinen tegeloppervlakken!

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak