Terug

Atlas Concorde Boost Balance

De Boost Balance tegelserie van Atlas Concorde, geïnspireerd door micro-beton, kenmerkt zich door een zachte en compacte textuur die zorgt voor een harmonieuze sfeer in elk interieurontwerp. Deze collectie, met een betoneffect, speelt een subtiele maar toch krachtige statement in de ruimte waarin het wordt toegepast.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Kleurenpalet van Boost Balance

Boost Balance biedt een indrukwekkend kleurenpalet met 10 verschillende betonlook tinten. De reeks loopt uiteen van puur wit tot grijstinten en antraciet, variërend van warme tot koele tonen. Dit brede spectrum aan kleuren maakt het mogelijk om voor elke omgeving en stijl de perfecte tegel te vinden. Lichtere tinten, zoals Boost Balance Ivory, geven een frisse en serene uitstraling aan woonkamers en slaapkamers, vooral in combinatie met natuurlijke houttinten. Donkere tinten, zoals antraciet, zorgen voor een luxe en moderne sfeer in badkamers en thuiskantoren, en kunnen worden gecombineerd met metalen accenten.

Texturen en afwerkingen

De serie heeft diverse afwerkingen zoals Matte Sensitech, Grip Sensitech, Velvet en Matte. Deze variatie in textuur geeft de tegels een eigen aantrekkelijke uitstraling en functionaliteit. 

  • Matte Sensitech combineert een zijdezachte, matte uitstraling met uitstekende prestaties en verhoogde slipweerstand, ideaal voor drukbezochte ruimtes zoals keukens en badkamers.

  • Grip Sensitech biedt een nog hogere anti-slip dankzij een ruwe textuur, perfect voor natte en buitenomgevingen zoals badkamers, terrassen en zwembadranden.

  • Velvet geeft een luxueuze, fluweelachtige afwerking met een subtiele glans, wat een elegante en warme sfeer creëert, geschikt voor representatieve ruimtes zoals hotelinterieurs en entrees.

  • Matte afwerkingen bieden een klassieke, niet-reflecterende look die veelzijdig is en past bij diverse interieurstijlen, van modern tot traditioneel, en ideaal is voor rustige achtergronden in slaapkamers en kantoorruimtes.

Voor binnen en buiten

Boost Balance is dankzij de Sensitech-technologie niet alleen geschikt voor binnenruimtes maar ook voor buitengebruik. Deze technologie maakt het mogelijk om de elegante uitstraling van de tegels te combineren met de robuuste eigenschappen die nodig zijn voor buitentoepassingen. De neutrale kleuren en complexe betonachtige look brengen een moderne uitstraling naar elke ruimte, zowel binnen als buiten.

Met Boost Balance van Atlas Concorde voegt u een tijdloze stijl toe aan uw interieur- en exterieurontwerpen. Deze collectie is perfect voor wie een rustige, eigentijdse ambiance wil creëren.

Ontdek meer over de Boost Balance tegelserie op de website van Atlas Concorde.

Vraag een offerte aan

Heb je interesse in de Atlas Concorde Boost Balance tegels? Vraag direct online een offerte aan, neem contact met ons op of kom langs in onze tegelshowroom in Montfoort.

Vraag een offerte aan

De tegelseries van Atlas Concorde tegels kopen bij Tegelhuis Montfoort

Tegelcollectie