Terug

Atlas Concorde Heartwood tegels

Atlas Concorde Heartwood houtlook tegels is een collectie die inspiratie vindt in het eikenhout dat karakteristiek is voor vloeren in historische villa's en palazzo's in Europese stadscentra. De kleurverschillen die optreden wanneer een houten vloer gedurende langere tijd wordt blootgesteld aan zonlicht zijn natuurgetrouw geproduceerd voor de Atlas Concorde Heartwood houtlook tegels serie. Tinten die terug te vinden zijn in de Atlas Concorde Heartwood houtlook tegels variëren van donkerbruin tot blond en van honing- to amberkleurig. Atlas Concorde Heartwood houtlook tegels zijn geschikt voor zowel woonsituaties als commerciële projecten.

De Atlas Concorde Heartwood houtlook tegels zijn verkrijgbaar in de volgende natuurkleuren:

  • Moka
  • Malt
  • Brandy

Atlas Concorde Heartwood tegels zijn te verkrijgen in verscheidene afmetingen en verhoudingen waaronder 20 x 120 cm, 18.5 x 150 cm, maar ook kleinere formaten zoals 18.5 x 75 cm. De tegels zijn mede verkrijgbaar in niet rechte vormen zoals bijvoorbeeld het visgraat type.

Bekijk de Atlas Concorde Heartwood (PDF) brochure voor meer informatie en voor afbeeldingen of ga naar de Atlas Concorde website.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in houtlook tegels uit de serie Heartwood van Atlas Concorde? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Atlas Concorde in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Atlas Concorde Heartwood tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie