• atlas concorde blaze
  • atlas blaze

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Atlas Concorde Blaze tegels

Atlas Concorde Blaze tegels

Atlas Concorde Blaze metallook - roestlook tegels ademen de sfeer van geoxideerd metaal, zeer geschikt voor een modern interieur design. Anders dan echt metaal, behouden Atlas Concorde Blaze metal look tegels dezelfde kleur en industriële schoonheid, ook door de jaren heen. De beschikbare kleuren hebben in het zonlicht en in de schaduw een net wat andere look en reflecteren daarmee een authentieke, post-industriële sfeer. 

De Atlas Concorde Blaze tegels zijn verkrijgbaar in de volgende natuurkleuren:

  • Aluminium
  • Corten
  • Iron

Metal look tegels van het Atlas Concorde Blaze model zijn te verkrijgen in de afmetingen 30 x 120 cm, 20 x 60cm, 60 x 60 cm en vele andere formaten voor zowel binnenshuis als buitenshuis gebruik. 

Bekijk de Atlas concorde Blaze (PDF) brochure voor meer informatie en voor afbeeldingen of ga naar de Atlas Concorde website.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in metal look tegels uit de serie Blaze van Atlas Concorde? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Atlas Concorde in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Atlas Concorde Blaze tegelserie.

Vraag een offerte aan