Terug

Boost Mineral van Atlas Concorde

Boost Mineral van Atlas Concorde laat de schoonheid van natuursteen met een moderne twist zien, ideaal voor zowel binnen- als buitenruimtes en voor de vloer en wand. De collectie biedt een palet van vijf zorgvuldig gekozen kleuren die de natuurlijke tinten van steen uit de Ardennen weerspiegelen: White, Pearl, Grey, Smoke en Tarmac.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Subtiele tinten voor elke ruimte

Elke kleur in de Boost Mineral serie straalt een unieke charme uit. White biedt een heldere basis voor een minimalistisch interieur, terwijl Pearl een serene sfeer toevoegt aan ontspanningsruimtes zoals badkamers en slaapkamers. Grey is een veelzijdige keuze die zich aanpast aan zowel moderne als klassieke interieurs, waar Smoke een diepe, mysterieuze toon biedt voor dramatische accenten. Tarmac heeft, ten slotte, een robuuste en industriële uitstraling die perfect is voor buitenomgevingen en stedelijke interieurs.

Naast de diverse kleuren biedt deze tegelserie ook verschillende decortegels in natuursteenlook waarmee je stijlvolle accenten kan toevoegen of onderscheiding in de ruimtes kan creëren. Voeg bijvoorbeeld een speelse afwisseling toe aan je ruimte met de abstracte Domino Lux of Slice tegels. Of creëer structuur en afwisseling met Mosaico, Venus Lux of Brick tegels aan de wand. 

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Boost Mineral tegels zijn bijzonder duurzaam dankzij hun samenstelling van hoogwaardige keramiek. Dit materiaal biedt van nature weerstand tegen slijtage, krassen en vlekken, waardoor de tegels lang mooi blijven, zelfs in drukke ruimtes. Door hun natuurlijke eigenschappen hebben Boost Mineral tegels weinig onderhoud nodig, wat helpt bij hun lange levensduur. Het dagelijkse onderhoud bestaat voornamelijk uit regelmatig stofzuigen, vegen of afnemen met een vochtige doek om vuil en stof te verwijderen. Voor grondiger reiniging kunnen milde reinigingsmiddelen worden gebruikt die geschikt zijn voor keramische tegels, gevolgd door grondig spoelen met schoon water. Door deze eenvoudige onderhouds routine behouden de tegels hun uitstraling uitstekend. 

Boost Mineral zijn grote formaten tegels

De royale formaten van Boost Mineral tegels zorgen voor een naadloze en uniforme uitstraling in elke kamer. Doordat er minder voegen zijn, oogt de ruimte niet alleen visueel interessant, maar is ook het onderhoud gemakkelijker. Het minimaliseren van voegen vermindert de kans op vuilophoping en vergemakkelijkt het schoonmaken, wat vooral praktisch is in drukbezochte omgevingen. De grootformaat tegels creëren een gevoel van ruimtelijkheid, wat ideaal is voor grote ruimtes zoals lofts, uitgestrekte woonkamers en open keukens. Door hun uniforme uiterlijk en strakke lijnen helpen de grote formaten bij aan een minimalistische uitstraling. 

Ontdek meer over de Boost Mineral tegelserie op de website van Atlas Concorde.

Vraag een offerte aan

Wil je de Boost Mineral van Atlas Concorde toevoegen aan jouw interieur? Vraag direct online een offerte aan of neem contact met ons op. Wil je de tegels zelf ervaren? Je bent van harte welkom in onze tegelshowroom in Montfoort.

Vraag een offerte aan

De tegelseries van Atlas Concorde tegels kopen bij Tegelhuis Montfoort

Tegelcollectie