Terug

Entice tegels van Atlas Concorde

De Entice tegelcollectie van Atlas Concorde is ontworpen om de aantrekkingskracht van de kleuren en nuances van Italiaans eikenhout over te brengen. De collectie is bedoeld om ruimtes te verfraaien en een gevoel van elegantie en gastvrijheid toe te voegen dankzij de natuurlijke uitstraling, aardse sensatie en verschillende kleuren.

Je zult versteld staan van de unieke kleuren, motieven en ontwerpen van de Entice tegels van Atlas Concorde. Het merk biedt een breed scala aan tegels die echt uniek zijn en zich onderscheiden van andere tegels en tegelmerken.

Perfect voor het creëren van een warme sfeer

De twee versies genaamd Natural en Elegant uit de Entice tegel collectie repliceren het originele materiaal in al zijn aspecten: van de traditionele look van onbehandeld hout met knopen in de Natural-versie tot het effect van geolied, gepolijst hout in de Elegant-versie.

Verfijnd, elegant, realistisch: Entice tegels brengen de natuurlijke essentie van eikenhout over met realisme en persoonlijkheid. De keramische tegels hebben een zachte, golvende uitstraling die de oppervlakken glad maakt, realistisch voor het oog en aanraking en rijk aan details. De Entice tegels zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, waardoor ze ideaal zijn voor drukke huishoudens. Bestel nu en ontdek waarom onze Entice wandtegel collectie de beste keuze is voor jouw volgende project!

Naar welke stijl tegels ben jij op zoek?

Met Atlas Concorde’s Entice vloertegel collectie kun je een unieke sfeer creëren die past bij jouw stijl. Of je nu op zoek bent naar een moderne of klassieke uitstraling, deze collectie heeft alles wat je nodig hebt om jouw droomruimte te creëren. De collectie biedt een breed scala aan kleuren, motieven en ontwerpen die je kunnen inspireren om jouw ruimte een upgrade te geven.

Je kunt kiezen uit verschillende soorten tegels zoals keramische tegels, porseleinen tegels en meer. De tegels zijn van hoge kwaliteit en duurzaamheid en zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Met de Entice tegels kun je jouw ruimte transformeren in een prachtige en unieke ruimte die past bij jouw stijl en persoonlijkheid. Laat je inspireren door de unieke kleuren, motieven en ontwerpen van Atlas Concorde’s Entice tegels en maak jouw ruimte nog mooier!

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie