Terug

Atlas Concorde Aplomb tegels

Atlas Concorde Aplomb tegels is een stijlvolle serie design tegels (ook wel decoratieve wandtegels genoemd). Doordat de design tegels een subtiel karakter combineren met een sterke persoonlijkheid kun je er een fijne sfeer mee creeren die gekenmerkt wordt door relaxte, kalme tinten. De kleuren binnen de Atlas Concorde Aplomb tegels lijn zijn ontwikkeld voor mensen die op zoek zijn naar elegante, modene en gebalanceerde muurtegels voor hun interieur. 

De tegels, die allen de bijzondere afmeting 50 x 120 cm kennen, zijn leverbaar in de licht glanzende afwerkingen Minidots en Stripes. Beide afwerkingen geven een schitterend dynamisch karakter aan je betegelde muur. Op verschillende momenten van de dag krijgt je met deze afwerkingen bovendien net een andere aanblik door onverwachte glinsteringen die plaatsvinden wanneer licht in aanraking komt met het licht driedimensionale oppervlak. 

De Atlas Concorde Aplomb tegels zijn in het bijzonder geschikt voor keukens, badkamers en commerciële ruimten als showrooms. 

De Atlas Concorde Aplomb tegels kent de bloemenmotieven Leaf, Leaf Lux en Canvas Flora, de abstracte motieven White Mesh, Fabric Light en Fabric Dark en tenslotte nog de drie mozaïekmotieven Mosaico Triangle, Mosaico Arc en Mosaico Net.

Aplomb is bij uitstek een tegelserie die je moet ontdekken. Bekijk daarom vooral ook even de uitgebreide brochure

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent je geïnteresseerd in design tegels uit de serie Aplomb van Atlas Concorde? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Atlas Concorde in de showroom staan. Je kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor je bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Atlas Concorde Aplomb tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak