Terug

Atlas Concorde Marvel Edge tegels

Atlas Concorde Marvel Edge tegels is een marmerlook en natuursteenlook tegel die voldoet aan de hoogste standaarden. De verschillende kleuren en patronen bootsen een aantal tinten marmer en andere prachtige steensoorten na; het effect is luxueus en een ware lust voor het oog. De Marvel Edge serie is verkrijgbaar als vloertegel en wandtegel en biedt voor elke denbkbare toepassing formaten en afwerkmogelijkheden.

Atlas Concorde Marvel Edge is verkrijgbaar in de kleuren:

Marmer:

  • Imperial White
  • Royal Calacatta
  • Elegant Sable
  • Gris Supreme
  • Absolute Brown

Natuursteen en marmer (beperkte formaten):

  • Gold Onix
  • Agata Azul
  • Red Luxury

De formaten waarin Atlas Concorde Marvel Edge marmerlook tegels leverbaar zijn lopen van 30x60 cm tot 120x240 cm XXL tegels. De 7 verschillende formaten kunnen  alle zowel op vloer als wand worden geplaatst. Ook zijn er wandtegels in 40x80 en 50x110 cm formaat, en extra duurzame vloertegels voor intensief gebruik, in 30x60 en 60x60 cm.

Naast de reguliere tegels omvat de Marvel Edge hardsteenlook tegelserie een aantal decoratieve patronen. Er zijn vierkante en zeshoekige mozaïekpatronen, waaronder zelfs een 3D-versie, een miniatuur-Hongaarse punt, met goud dooraderde wandtegels en -mozaïeken, en een druppelvormig wandmozaïek.

De mogelijkheden van Atlas Concorde Marvel Edge zijn bijna eindeloos, net zoals zijn luxe aantrekkingskracht. Voor een volledig overzicht kunt u kijken op de Atlas Concorde website, in de Marvel Edge brochure, of een afspraak maken bij Tegelhuis Montfoort voor advies.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in marmerlook of natuursteenlook wand- en vloertegels uit de serie Marvel Edge van Atlas Concorde? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Atlas Concorde in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Atlas Concorde Marvel Edge tegels.

Vraag een offerte aan

De tegelseries van Atlas Concorde tegels kopen bij Tegelhuis Montfoort

Tegelcollectie