Provenza tegels sust betonlook

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Provenza tegels

Provenza tegels

Provenza is een tegelbedrijf uit Italie, met hoogwaardig tegeldesign. Provenza tegels worden al sinds 1975 gemaakt in ’s werelds meest bekende tegelproductie streek, Sassuolo. Provenza doet veel onderzoek naar tegels om de beste keramiek te kunnen produceren. Ze gebruiken nieuwe technologieën om tegels te maken die geïnspireerd zijn door de natuur, of juist tegels met een strakke, koele en moderne uitstraling. De tegels worden gebruikt voor binnenhuis, maar ook voor commerciële projecten, vooral door de hedendaagse uitstraling van Provenza tegels.

Bekijk de Provenza tegels website voor meer informatie en voor afbeeldingen. Met name het keramisch parket van Provenza is prachtig en amper van echt hout te onderscheiden, zoals de Provenza W-Age tegelserie.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Provenza? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Provenza. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Provenza tegels.

Vraag een offerte aan