Terug

Provenza Tegels

Sinds 1975 creëert Provenza tegels in de gerenommeerde tegelstreek Sassuolo verbluffende tegels met de meest hoogwaardige ontwerpen en productietechnieken. Hun uitgebreide werkwijze zorgt ervoor dat elke keramische tegel zorgvuldig wordt vervaardigd, waarbij de technologie hen in staat stelt om de schoonheid van de natuur in hun producten te vangen en tevens strakke, moderne ontwerpen te creëren.

De Provenza tegelserie is geschikt voor zowel interieur- als commerciële projecten. De Provenza W-Age serie is bijvoorbeeld erg populair: bij de Provenza W-Age serie is het keramisch parket zo levensecht dat het moeilijk van echt is te onderscheiden.

Voordelen van Provenza tegels

Provenza vloertegels en wandtegels zijn een luxueuze en tijdloze optie voor elke woningverbouwing of renovatie. Door hun unieke designs, kleuren en texturen zijn ze een veelzijdige en duurzame keuze in tal van ruimtes. Provenza tegels beschikken over een aantal indrukwekkende voordelen die hen een topkeuze maken voor vloeren en wanden.

Ze zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen die bestand zijn tegen slijtage. De natuurlijke porseleinen en keramische tegels zijn goed bestand tegen krassen, vlekken, vocht en andere omgevingsfactoren. Dit maakt ze ideaal voor ruimtes zoals keukens en badkamers.

De esthetische aantrekkingskracht van Provenza keramische tegels

Hun kenmerkende ontwerpen, kleuren en texturen geven elke kamer een vleugje luxe en verfijning. Provenza tegels zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen en kleuren, zodat je gemakkelijk de perfecte tegel kunt vinden die bij jouw bestaande inrichting past of een unieke look creëert.

Provenza vloertegels en wandtegels zijn niet alleen mooi vormgegeven, maar ook zeer onderhoudsvriendelijk. Ze vereisen een minimale reiniging en geen speciale behandelingen zoals waxen of polijsten. Door hun niet-poreuze oppervlak zijn de wandtegels en vloertegels ook bestand tegen schimmelvorming, waardoor het risico op gezondheids- en veiligheidsrisico's vermindert.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Provenza? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. 

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie