Terug

Porcelaingres tegels

Porcelaingres is een toonaangevend bedrijf op het gebied van hoogwaardige porseleinen tegels. Hun innovatieve en creatieve benadering van de productie van tegels resulteert in prachtige tegelcollecties die geschikt zijn voor zowel binnen- als buitentoepassingen. De Porcelaingres tegels zijn ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van architecten en interieurontwerpers die op zoek zijn naar exclusieve en technisch hoogwaardige tegels.

Het bedrijf streeft ernaar om producten te ontwikkelen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een minimale impact hebben op het milieu. Hun tegels worden geproduceerd met behulp van moderne en duurzame productiemethoden, waardoor de impact op het milieu wordt geminimaliseerd. Dit maakt de Porcelaingres tegels niet alleen mooi, maar ook milieuvriendelijk en duurzaam.

De tegelcollecties geïnspireerd op kostbare materialen

Denk aan goud en marmer en natuurlijke elementen zoals hout en ruwe aarde. Hun tegels zijn beschikbaar in een breed scala aan kleuren, texturen en patronen, waardoor er veel mogelijkheden zijn om verschillende stijlen en smaken te combineren.

Of je nu op zoek bent naar een elegante en verfijnde uitstraling of juist een meer rustieke en natuurlijke uitstraling, Porcelaingres heeft de juiste tegels voor jouw project. Of het nu gaat om het bedekken van vloeren, muren, terrassen of gevels, Porcelaingres heeft de perfecte tegeloplossing voor elke toepassing.

Gebruik Porcelaingres in elke ruimte

Of je nu op zoek bent naar een strakke, moderne look of juist naar een meer klassieke uitstraling, Porcelaingres tegels heeft een uitgebreid assortiment aan tegels in verschillende stijlen en kleuren om uit te kiezen. De tegels van Porcelaingres zijn perfect voor zowel residentiële als commerciële projecten. Gebruik ze in de woonkamer, keuken, badkamer of zelfs buiten op je terras.

Porcelaingres biedt tegels van topkwaliteit die lang meegaan en hun schoonheid behouden. Bovendien zijn ze ontworpen met het oog op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, wat betekent dat je niet alleen een mooie, maar ook een verantwoorde keuze maakt.

De tegelseries bieden verschillende kleuren en ontwerpen

Van rustiek tot modern en alles daartussenin. Met Porcelaingres wandtegels krijg je niet alleen een mooie vloer of wand, maar ook een statement piece waar je jarenlang van kunt genieten. Porcelaingres biedt hoogwaardige tegels die de tand des tijds kunnen doorstaan en je interieur een extra dimensie geven. Kies voor Porcelaingres vloertegels en maak je interieur compleet met de perfecte tegels voor jouw project.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Porcelaingres? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Porcelaingres. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Porcelaingres tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie