Terug

Onze collectie Archistone tegels van Cerco Ceramiche

De Archistone tegels zijn perfect voor zowel wand- als vloertoepassingen en hebben een prachtige steenlook. Gemaakt van geglazuurd porcellanato met gekleurde body, zijn onze tegels van de hoogste kwaliteit en hebben ze een lange levensduur.

De Archistone tegels zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: archi dark, archi grey, archi sand, archi taupe en archi white. Dit betekent dat je altijd een kleur kunt vinden die past bij de stijl en uitstraling van jouw ruimte. Of je nu gaat voor een klassieke, moderne of industriële look, onze Archistone tegels bieden veelzijdigheid en flexibiliteit bij het ontwerpen van je interieur.

Duurzaamheid staat centraal bij deze tegels

Onze tegels hebben niet alleen een prachtige uitstraling, maar zijn ook zeer duurzaam. Dankzij het gebruik van porcelain stoneware blijven de tegels lang mooi en zijn ze bestand tegen slijtage. Daarnaast zijn ze eenvoudig schoon te maken en te onderhouden, waardoor ze ideaal zijn voor drukbezochte ruimtes zoals badkamers, keukens of woonkamers.

Onze Archistone tegels zijn ook zeer geschikt voor commerciële toepassingen. Vanwege hun sterkte en duurzaamheid zijn ze perfect voor drukke winkels, restaurants, kantoren en andere commerciële ruimtes.

Een combinatie van stijl en functionaliteit

Of je nu een renovatieproject hebt of een nieuwe ruimte wilt creëren, onze tegels bieden veelzijdigheid en duurzaamheid. Voor binnen toepassingen kunnen onze Archistone wandtegels gebruikt worden voor vloeren en wanden in de keuken en badkamer. De steenlook van de tegels geeft een natuurlijke uitstraling en voegt textuur en diepte toe aan de ruimte.

Onze Archistone tegels zijn ook geschikt voor buitentoepassingen, zoals op het terras, in de tuin, op de oprit en bij het zwembad. Ze zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden en hebben een antislip oppervlak, waardoor ze veilig zijn om op te lopen. De tegels kunnen worden gebruikt voor het creëren van paden, patio's en terrassen, en geven een prachtige en natuurlijke uitstraling aan de buitenruimte.

Onze Archistone vloertegels hebben een prachtige steenlook

Dit is een look die textuur en diepte toevoegt aan elke ruimte. Gemaakt van geglazuurd porselein met gekleurde body, bieden ze de uitstraling van natuursteen met de duurzaamheid en veelzijdigheid van keramiek.

Of je nu je interieur of exterieur wilt vernieuwen, onze Archistone tegels bieden een duurzame en stijlvolle oplossing. Ze zijn veelzijdig, duurzaam en geschikt voor verschillende toepassingen. Bekijk onze collectie en ontdek de vele mogelijkheden die onze Archistone tegels bieden voor jouw project.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie