Terug

Cercom Stone Box tegels

Cercom Stone Box tegels zijn steenlook vloertegels met intrigerende natuurlijke kleuren. Ze vallen op door hun mooie natuurlijke kleurstellingen en hun vele formaten waaronder 100x100 cm tegels. De strakke Cercom Stone Box tegels maken je loft of woonkamer een zeer opvallende ruimte met een stoere look. Ook zijn ze geschikt voor natte ruimten zoals de badkamer en de keuken. Naast een groter formaat, zijn de Cercom Stone Box tegels ook in kleinere en langwerpige formaten beschikbaar.

De Cercom Stone Box steenlook kleuren:

  • Pietra Blu hardsteenlook
  • Multicolor leisteenlook
  • Multicolor selected leisteen look iets minder druk
  • Piacentina
  • Brera
  • Lavagna

Cercom pietra blu hardsteen look tegels is een kopie van het mooie belgische blauwsteen. De hardsteenlook vloertegels 100x100 cm en 80x80 cm zijn de meest gekozen formaten.

Naast het grote 100x100 cm komt deze Cercom tegelserie in vele kleinere formaten. Ook is er mozaïek en zijn er tegelstroken. Daarnaast zijn er speciale stukken van de Cercom Stone Box tegelserie, voor optimaal leggemak. Zoals keramische traptreden en tegelplinten.

Bekijk de Cercom Stone Box brochure voor meer informatie, afbeeldingen en formaten.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Stone Box van Cercom? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Cercom. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Cercom Stone Box tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie