Terug

Ceppo di Gres tegels van Cerco Ceramiche

Dit Italiaanse merk is gericht op kwaliteit en biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige gres porcellanato tegels in diverse kleuren, formaten en afwerkingen. De Ceppo di Gres tegels, die bekend staan om hun sophisticated charme en rijke materiële effecten, vind je bij Tegelhuis Montfoort.

De Ceppo di Gres tegels van Cerco Ceramiche zijn geïnspireerd op de beroemde Lombardische steen, die bekend staat om zijn prachtige kleurschakeringen en unieke polychrome insluitsels. Deze tegels brengen het tijdloze karakter van deze steen naar moderne ruimtes en creëren een verfijnde en elegante sfeer. De tegels zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren, allemaal in grijstinten, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan interieur- en exterieurstijlen.

Ceppo di Gres tegels omvat vier verschillende formaten

120x120 cm, 60x120 cm, 60x60 cm en 30x60 cm. Deze verschillende formaten maken het mogelijk om creatieve en stijlvolle patronen te creëren, zowel op muren als op vloeren. De tegels zijn ook verkrijgbaar in twee verschillende diktes: 9,5 mm en 2 cm, waardoor ze geschikt zijn voor zowel residentieel als commercieel gebruik.

De Ceppo di Gres wandtegels zijn verkrijgbaar in twee verschillende afwerkingen: Rettificato en R11. De Rettificato afwerking zorgt voor een strakke en naadloze look, terwijl de R11 afwerking antislip eigenschappen heeft en ideaal is voor buitenruimtes of natte ruimtes zoals badkamers en keukens.

Een stijlvolle bijkomstigheid van deze mooie tegels

Naast de verschillende formaten en afwerkingen zijn er ook speciale afwerkstukken beschikbaar, zoals plinten en hoeken, waardoor het leggen van de tegels gemakkelijker wordt en de afwerking er nog mooier uitziet.

De Ceppo di Gres tegels hebben veel voordelen ten opzichte van andere soorten tegels. Ten eerste zijn ze zeer duurzaam en bestand tegen slijtage, krassen en allerlei weersomstandigheden.

Waarom kiezen voor deze tegelsoort?

Als je op zoek bent naar stevige en mooie tegels, dan is grijs een geweldige kleurkeuze. De grijze kleuren van de Ceppo di Gres vloertegels zijn namelijk ieder van een tijdloze kleur die zowel binnen als buiten kan worden gebruikt. Het is bovendien een neutrale kleur die perfect past bij verschillende stijlen en materialen.

Naast de esthetische waarde, is het ook belangrijk om te kijken naar de duurzaamheid en slijtvastheid van de Ceppo di Gres tegels. Tegels met een hoge slijtvastheid zijn namelijk bestand tegen krassen, slijtage en andere beschadigingen. Hierdoor gaan ze langer mee en blijven ze er mooi uitzien. Zo creëer je een ruimte die niet alleen mooi is, maar ook praktisch en functioneel.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie