Terug

Cercom Square tegels

Cercom Square vloer- en wandtegels zijn minimalistisch, strak en geïnspireerd op de geometrsiche patronen van de moderne stad. Sobere oppervlakken en vier grijs- en beigetinten maken Cercom Square sober en elegant; een speciale wandtegel met geblokt 3D-oppervlak maakt de serie uniek. 

Cercom Square tegels komen in de kleuren:

  • Black
  • Grey
  • White
  • Rope

De tegelserie loopt uiteen in formaat van 30x60 cm via 60x60 cm, 60x120 cm, 80x80 cm en 100x100 cm tot 120x120 cm. De meeste formaten kennen twee oppervlakte-afwerkingen en er is een extra stevige buitentegel bechikbaar. De twee verschillende mozaïekopties versterken de geometrische werking van de tegels, en voor wat variatie zijn er tegels met geometrische decoratieve patronen verkrijgbaar. En die speciale 3D tegel? Die is slecht met woorden uit te leggen. Voor een impressie van het interessante schaduwspel dat hij creëert kunt u een kijkje nemen in de brochure of op de website van Cercom Square.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd wandtegels of vloertegels uit de serie Square van Cercom? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Cercom in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Cercom Square tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak