Terug

Cercom Cosmo tegels

Ontdek Cercom Cosmo tegels, waar innovatie en stijl samenkomen om de look van natuursteen te herontdekken. Deze unieke collectie brengt de schoonheid van natuurlijke materialen naar jouw ruimte en biedt de perfecte balans tussen design en functionaliteit. Cosmo tegels zijn beschikbaar in vier inspirerende kleuren, elk met een eigen karakter dat zich perfect leent voor verschillende stijlen en persoonlijkheden. De neutrale tinten brengen een natuurlijke sfeer in jouw huis of project en zijn ideaal voor zowel binnen- als buitenruimtes.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Een uniek en veelzijdig ontwerp

Cosmo tegels zijn een compleet nieuw design van het merk Cercom. Deze serie staat symbool voor hun passie voor innovatie en gedurfde ontwerpen. De tegels hebben een textuur die doet denken aan natuurlijke stenen en zijn geïnspireerd door de fascinerende charme van het maanoppervlak. Het resultaat is een veelzijdig product dat een onderscheidend kenmerk toevoegt aan zowel binnen- als buitenprojecten, en perfect samenwerkt met materialen, kleuren en architecturale lijnen.

De oppervlakte van de tegels speelt met natuurlijk licht, waardoor het dynamische schaduwen en schitteringen onthult die de diepte van het grafische ontwerp benadrukken. De binnenversie van deze collectie heeft een natuurlijke afwerking en de buitenversie heeft opties met een grip R11 afwerking. Bijvoorbeeld de praktische 2 cm dikke 60x120 cm variant is perfect voor buitengebruik.

Kleurkeuzes en maat opties

Cosmo biedt een minimalistisch en neutraal kleurenpalet, geïnspireerd door de nieuwste trends in de woonbranche. Deze kleuren bieden veelzijdige mogelijkheden voor zowel woningen als commerciële toepassingen, en zijn ook geschikt voor wellnessfaciliteiten, spa's en zwembaden.

De kleuren zijn:

  • Comet Cream

  • Darkside

  • Starlight

  • Meteor Grey

Naast de kleurvarianten heeft de Cosmo collectie ook tegels in verschillende afmetingen. Zoals het formaat van 120x120 cm dat ideaal is voor grote ruimtes zoals woonkamers en open keukens. De 60x120 cm tegels zijn perfect voor gangen, eetkamers en grotere badkamers, waar ze een moderne en gestroomlijnde look toevoegen. De 60x60 cm tegels zijn veelzijdig en kunnen zowel in kleine als grote ruimtes gebruikt worden, zoals slaapkamers, kleinere badkamers en zelfs als accentmuur in de woonkamer. Tot slot is het 30x60 cm formaat uitermate geschikt voor wanden in de badkamer en keuken. Deze platen met mozaïekpatronen zijn een echte eyecatcher.  

De beschikbare formaten zijn:

  • 120x120 cm

  • 60x120 cm

  • 60x60 cm

  • 30x60 cm

Ontdek meer over de Cosmo tegelserie op de website van Cercom Ceramiche.

Vraag een offerte aan

Als je op zoek bent naar tegels die jouw ruimte een unieke en stijlvolle uitstraling geven, dan is deze collectie de perfecte keuze. Kom langs bij onze showroom en ontdek hoe Cosmo tegels jouw interieur of exterieur kan transformeren met zijn fascinerende details en uitzonderlijke kwaliteit. Wil je meer weten over de tegels? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie