Terug

Cercom MB3 tegels

Cercom MB3 tegels heeft de sobere uitstraling en grillige patronen van natuursteen en brengt dit naar uw interieur, zonder de nadelen van het echte materiaal. Vier verschillende kleuren, mozaïekopties en speciale profielen maken de tegel in veel situaties inzetbaar: vooral die waar poreus, gevoelig en duur natuursteen een lastige optie is. 

Cercom MB3 natuursteenlook tegels zijn beschikbaar in de kleuren:

  • Ematite
  • Sasso
  • Cenere
  • Ghiacco

De beschikbare kleuren lopen van donkergrijs tot helderwit, en van alle kleuren behalve het witte Ghiacco is ook een 80x80 cm buitentegel beschikbaar. Vloer- en wandtegels zijn beschikbaar in 30x60 cm, 60x60 cm, 60x120 cm, 50x100 cm en 100x100 cm, naast een aantal strakke en rustieke mozaïekformaten. De serie wordt afgemaakt met een aantal hoekprofielen, traptreden en zelfs speciale roostertegels om een zwembad mee af te werken. Met Cercom MB3 tegels natuursteenlook tegels kunt u waar u maar wilt het prachtige, rustgevende gevoel van natuurstenen bekleding aanbrengen!

Kijk voor een overzicht van alle mogelijkheden in Cercom MB3's folder (pdf).

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie MB3 van Cercom? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Cercom in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Cercom MB3 tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak