Terug

Cercom Ceramiche's Briccole tegelcollectie

Deze collectie Briccole tegels biedt een intens natuurlijke houtlook met een ingewikkelde esthetiek, zowel qua kleur als patroon. De Briccole tegels zijn rijk aan nuances, dikke en delicate contrasterende nerven en kleine knopen die een essentie kenmerken die zowel rustiek als elegant is.

Briccole wandtegels bieden de essentie van hout dat gevormd is door de tijd en de elementen. Het uitgebreide verouderingsproces dat plaatsvindt in brakke omgevingen droogt de nerf uit, die op een uitzonderlijk realistische manier wordt gereproduceerd in keramiek.

Briccole tegels in acht verschillende houtkleuren

De kleuren zijn zorgvuldig geselecteerd om een breed scala aan ontwerpen mogelijk te maken. Deze kleuren variëren van warme kastanjebruine tinten tot koelere grijze tinten en bieden een tijdloze en elegante uitstraling aan de ruimte.

De Briccole vloertegels zijn verkrijgbaar in vijf verschillende maten: 20x180, 30x120, 20x120, 60x60 en 15x60. De verschillende maten bieden veel flexibiliteit bij het ontwerpen van jouw ruimte, van elegante en gezellige installaties voor gebruik in woon- en commerciële ruimtes tot aan het verlengen van de warmte en natuurlijkheid van de houtlook tegels naar buitenruimtes met de 19-mm dikke versie.

Voor zowel binnen- als buitengebruik

Deze tegelcollectie biedt de warmte en natuurlijkheid van hout met de duurzaamheid en veelzijdigheid van keramiek, waardoor het een uitstekende keuze is voor diverse toepassingen.

Binnen kan deze tegelcollectie worden gebruikt om een natuurlijk en warme uitstraling te creëren in woonkamers, slaapkamers en badkamers. De verschillende kleuren en maten bieden veel flexibiliteit bij het ontwerpen van jouw ruimte. De grotere formaten, zoals de 60x60 of 30x120, kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om een statement te maken op een vloer of wand, terwijl de kleinere formaten, zoals de 15x60 of 20x120, gebruikt kunnen worden voor meer subtiele accenten.

Warme en natuurlijke houttinten

Buiten biedt de Briccole tegelcollectie een duurzame en natuurlijke uitstraling voor terrassen, zwembaden en andere buitenruimtes. De 19-mm-dikke versie kan zelfs worden gebruikt voor zwaar belaste buitenruimtes zoals opritten en looppaden. Door het gebruik van deze tegels kun je een naadloze overgang creëren tussen de binnen- en buitenruimtes en zo een natuurlijke uitstraling in de gehele woning creëren.

De Briccole tegels van Cerco Ceramiche zijn de perfecte keuze als je op zoek bent naar een tegelcollectie die de warmte en natuurlijkheid van hout combineert met de duurzaamheid en veelzijdigheid van keramiek. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe deze tegels jouw ruimte kunnen transformeren!

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak