Terug

Amaranto tegels van Cercom

Met Amaranto haal je een marmerlook in huis die verre van cliché is. Deze collectie biedt vijf originele, veelzijdige tinten die iedere ruimte een bijzondere uitstraling geven. De kleuren Commercial Grey, Black, Ivory, Brown en Sand geven je een breed scala aan mogelijkheden om elke stijl en smaak tot leven te brengen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

De tegels zijn voorzien van zowel dikke als delicate witte, grijze en koperen aders die prachtig door de ton-sur-ton tinten van de basistegels lopen. Het rijke uiterlijk van de marmerlook komt volledig tot zijn recht. Amaranto brengt de schoonheid van natuurlijke mineralen in je interieur, met een eigenzinnig en dynamisch karakter.

Diverse formaten

De collectie biedt een variëteit aan formaten die passen bij verschillende ruimtes en toepassingen:

  • 120x120 cm

  • 60x120 cm

  • 60x60 cm 

  • 30x30 cm in de mozaïek optie

Met een dikte van 9,5 mm (3/8 inch) zijn deze tegels robuust en duurzaam, perfect voor alle soorten toepassingen. 

De luxe afwerking van Amaranto

De twee beschikbare afwerkingen, Rettificato en Satin Rett, geven elk hun eigen look en feel. De satijnafwerking zorgt voor een zachte, heldere uitstraling. In tegenstelling tot hoogglanzende oppervlakken, die licht kunnen reflecteren en soms verblindend kunnen zijn, biedt deze afwerking een rustige, niet-reflecterende look. Dit maakt het een ideale keuze voor ruimtes waar een ontspannen sfeer gewenst is, zoals woonkamers en slaapkamers.
De gerectificeerd-afwerking staat bekend om zijn strakke en nauwkeurige randen. Dit wordt bereikt door een proces waarbij de tegels na het bakken machinaal worden bijgesneden, zodat elke tegel perfect recht en van gelijke grootte is. 

Perfect voor elke ruimte

Amaranto is geschikt voor uiteenlopende designs, van minimalistische interieurs tot meer klassieke omgevingen. De tegels passen moeiteloos in elke context en geven elke ruimte een eigen identiteit. Met de glans van de aderen en subtiele driedimensionale effecten hebben de oppervlakken een verbluffend realistische uitstraling. De tegels bieden de flexibiliteit om jouw persoonlijke stijl volledig tot uiting te brengen.

Duurzaam en hygiënisch

De hoogwaardige eigenschappen van het porseleinen steengoed maken Amaranto tot een zeer duurzame, praktische en hygiënische keuze. Het materiaal is bestand tegen slijtage en is eenvoudig te reinigen, waardoor het ideaal is voor intensief gebruikte ruimtes zoals keukens, badkamers en kantoren. De toevoeging van mozaïeken, traptreden en plinten zorgt voor nog meer veelzijdigheid in de toepassingen van de collectie.

Ontdek meer over de Amaranto tegelcollectie op de website van Cercom Ceramiche.

Vraag een offerte aan

Laat je inspireren door de natuurlijke schoonheid van Cercom  Amaranto tegels. Kom langs bij onze showroom of vraag direct een offerte aan. Wil je meer weten over de tegels? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder. 

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie