Terug

Cercom Absolute Stone tegels

Cercom Absolute Stone tegels is een schitterende serie natuursteenlook tegels. De serie kent een zeer uitgebreide range qua kleuren, prints, dikten, formaten, decoratieve tegels, neutrale tegels, varianten voor binnen/buiten, noem maar op.

De natuursteenlook tegels van Cercom Absolute Stone zijn uitermate geschikt voor de combinatie indoor/outdoor. Zo kun je bijvoorbeeld de vloertegels die je in je woonkamer gebruikt ook buiten doortrekken - aan de andere kant van een glazen schuifpui bijvoorbeeld. Uiteraard zijn er voor buiten andere afwerkingen en dikten beschikbaar zodat je niet bang hoeft te zijn dat je uitglijdt en je je nooit zorgen hoeft te maken over schade aan de plavuizen. 

Wij kunnen de Absolute Stone tegels in de volgende natuurkleuren voor je bestellen:

  • Moon
  • Grey 
  • Black 
  • Clay 
  • Cloud

Cercom Absolute Stone tegels zijn bij ons verkrijgbaar als vloertegel maar daarnaast ook als wandtegel. Als wandtegel maar ook als vloertegel kent de serie ook een aantal sfeervolle varianten met prints. Op de Absolute Stone website vind je alle informatie over de serie en daarnaast ook prachtige foto's van de tegels die de sfeer goed weergeven. 

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Heb je interesse in de tegelserie Absolute Stone van Cercom? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Cercom. Je kunt daarom het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor je bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Cercom Absolute Stone tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie