UITGEBREID ADVIES NODIG? PLAN EEN AFSPRAAK IN

  • Tonalite
  • Tonalite
  • Tonalite

Tonalite tegels worden gemaakt door de tegelproducent Tonalite S.p.A. Dit Italiaanse merk maakt keramische tegels van hoogstaande kwaliteit. Tonalite tegels kenmerken zich vooral door hun zeer aparte en opvallende design op wandtegels en vloertegels, met prachtige decors en opvallende vormen zoals hexagon (honingraatvorm) en arabesque (vorm met rondingen). Tonalite tegels zijn er voor zowel binnen als voor buiten en zijn in vele formaten verkrijgbaar.

De Tonalite tegelcollectie bestaat uit een twintigtal tegelseries. Van luxe goudkleurige en zilverkleurige tegels tot aan traditionele en moderne decors en van glimmende wandtegels in de vorm van bakstenen voor de wand in bijvoorbeeld uw keuken tot aan honingraatvormige vloertegels met mooi design. Dit zijn de Tonalite tegelseries:

Bezoek de Tonalite website voor meer informatie en voor afbeeldingen of download een van de Tonalite brochures.

Tegels van Tonalite levert Tegelhuis Montfoort tegen zeer scherpe prijzen. Bent u geïnteresseerd in tegels van Tonalite? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Tonalite. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Tonalite tegels.

Eerste indruk
Service
Prijs / kwaliteit

Webdesign: Creative Data