UITGEBREID ADVIES NODIG? PLAN EEN AFSPRAAK IN

  • Floor Gres
  • Floor Gres
  • Floor Gres
  • Floor Gres

Floor Gres tegels (Floorgres.it) zijn Italiaanse kwaliteitstegels. In 1962 werd het bedrijf opgericht door ingenieur Giovanni Lucchese. Sinds de fusie met Cerim in 1992 is de bedrijfsnaam veranderd in Florim Ceramiche SpA, maar de tegels worden nog steeds op de markt gebracht onder de handelsnaam Floor Gres.

Floor Gres produceert vooral vloertegels voor particuliere woningen, maar het bedrijf maakt ook zwembadtegels (sinds 1976). Daarnaast levert Floor Gres tegels voor industriële projecten.

Floor Gres tegels heeft ongeveer 20 verschillende tegelseries, die allemaal door Tegelhuis Montfoort geleverd kunnen worden. Bekijk de afbeeldingen per tegelserie in de catalogus op de Floorgres.it website:

Bekijk ook de Floor Gres tegels website voor meer informatie en voor afbeeldingen van alle Floor Gres tegelseries.

Bent u geïnteresseerd in tegels van Floor Gres? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Floor Gres. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Floor Gres tegels.

Webdesign: Creative Data