Terug

Gigacer tegels

Gigacer tegels is een Italiaanse tegelproducent die gespecialiseerd is in een breed assortiment hoogwaardige vloertegels in groot formaat die volledig gekleurd en duurzaam zijn. In de kleuren concrete beige, concrete graphite, concrete white en concrete smoke zijn de Gigacer Concrete tegels momenteel behoorlijk populair. Er zijn verschillende formaten van deze vloertegels beschikbaar, tot 120x120 cm.

Gigacer vloertegels zijn er ook in verschillende tegeldiktes; je kunt bijvoorbeeld kiezen voor 4,8 mm dikke dunne tegels of slechts standaard 12 mm dikke vloertegels. Daarnaast biedt Gigacer keramische tegels die 24 mm dik zijn en zelfs in de maten 120x120 cm worden geleverd.

Gigacer tegels staat bekend om zijn grootformaat tegels

Een uitgebreide selectie wand- en vloertegels is verkrijgbaar bij de bekende Italiaanse tegelproducent Gigacer. Het bedrijf staat bekend om zijn grootformaat vloertegels, die verkrijgbaar zijn in een reeks kleuren, patronen en texturen.

Dit merk biedt een verscheidenheid aan wandtegels, waaronder keramische, porseleinen en glazen wandtegels. Klanten kunnen de ideale tegels voor hun eigen behoeften en voorkeuren selecteren omdat deze tegels in verschillende formaten en afwerkingen verkrijgbaar zijn.

Een van de opvallendste producten van Gigacer zijn de grootformaat vloertegels, die bekend staan om hun stevigheid, slijtvastheid en hoogwaardige afwerking. Deze Gigacer tegels zijn perfect voor gebruik in drukbezochte ruimtes zoals woonkamers, keukens en commerciële ruimtes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, waaronder imitaties van steen en beton.

Gigacer biedt een grote keuze aan tegels in verschillende maten, vormen en afwerkingen

Gigacer heeft zich dankzij haar toewijding aan kwaliteit, innovatie en design ontwikkeld tot een gerespecteerde speler op de tegelmarkt en haar wand- en vloertegels zijn zeer geliefd bij zowel consumenten als ontwerpers.

Een van de belangrijkste producten van het bedrijf zijn de grootformaat vloertegels in verschillende formaten, waaronder de grote tegels 60 x 60 cm tot 120 x 240 cm.

Een van de bepalende kwaliteiten van het merk Gigacer is de kwaliteit van de tegels

Gigacer tegels biedt een verscheidenheid aan tegelafwerkingen, waaronder matte, gepolijste en gestructureerde alternatieven, zodat klanten de ideale tegels kunnen kiezen voor hun unieke eisen en smaak. Alle tegels van het bedrijf worden geproduceerd met behulp van geavanceerde productieprocessen en hoogwaardige grondstoffen. Om te garanderen dat de tegels van de hoogste kwaliteit zijn en voldoen aan de strenge normen van het bedrijf, ondergaan ze een reeks strenge kwaliteitscontroles.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Gigacer tegels levert Tegelhuis Montfoort tegen scherpe prijzen. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. 

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie