gigacer concrete tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Gigacer tegels

Gigacer tegels

Gigacer is een tegelfabrikant uit Italie die onder andere zeer uitgebreid is in grootformaat vloertegels, door en door gekleurd, slijtvast en van hoge kwaliteit.

De tegels Gigacer Concrete zijn momenteel zeer populair en leverbaar in de kleuren concrete beige, concrete graphite, concrete white en de concrete smoke. Deze vloertegels zijn in verschillende formaten leverbaar tot 120x120 cm.

Gigacer tegels heeft ook verschillende dikte van tegels, zo kunt u bijvoorbeeld dunne tegels kiezen van 4,8 mm dik of gewoon de normale dite vloertegels van 12 mm dik. Tevens heeft gigacer een keramische buitentegel in 24 mm dik, deze zijn zelfs leverbaar in keramische buitentegels van 120x120 cm.

Vraag een offerte aan

Gigacer tegels levert Tegelhuis Montfoort tegen scherpe prijzen. Bent u geïnteresseerd in tegels van Gigacer? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Gigacer tegels. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Gigacer tegels.

Vraag een offerte aan