Mosaic Factory

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Mosaic Factory tegels

Mosaic Factory tegels

Mosaic Factory tegels zijn nieuw in ons assortiment. Het is een Nederlands bedrijf dat - de naam verraadt het al - gespecialiseerd is in mozaïek tegels. De missie van The Mosaic Factory is het mooier maken van uw interieur. En dat gaat prima met deze tegels met mozaïekpatronen. Mosaic Factory tegels levert een groot aantal design tegel series die we hieronder beschrijven. Daarnaast is het ook mogelijk een op maat gemaakt ontwerp met een bepaald patroon te laten maken. Je zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om een logo in een tegel te laten zetten. Kijk voor uitgebreide afbeeldingen van deze decoratieve tegels ook even op de website van deze leverancier.

Je kunt bij The Mosaic Factory kiezen uit de volgende series mozaïektegels:

TMF® Valencia Collectie

Perfect voor wie op zoek is naar een duurzame oplossing want de tegels bestaan grotendeels uit gerecycled glas. Een serie die verkrijgbaar is in 7 verschillende kleuren. Je kunt kiezen uit een mix van mat en glans (voor de wand) en mat (voor vloer en wand). 

TMF® Amsterdam Collectie 

Een collectie quartsglasmozaïek met wel 70 verschillende kleuren. Bijzonder zijn de voeglijnen van maar 1.5 mm en de uitstekende geschiktheid voor een gebogen ondergrond. Denk bijvoorbeeld aan de randen van een zwembad of de balie in de receptie van een hotel.

Binnen de Amsterdam Collectie kunt u kiezen uit de series Basic, Gold, Pearl, Silk, Mixen.

Daarnaast - en dit is uniek - kunt u ieder patroon en ieder logo als mozaïek laten maken als onderdeel van de Amsterdam collectie. 

TMF® Sevilla Collectie - kit kat tegels 

De Sevilla mozaïektegels worden ook wel kitkat tegels genoemd. Ze zijn leverbaar in een grote en een kleinere editie en heten kitkattegels omdat ze doen denken aan de bekende chocola-snack, een aantal vingers op een rijtje zeg maar. Het grote kitkat mozaïek is beschikbaar in 10 schitterende tinten, de kleinere variant in 7. De decoratieve kitkat tegels kunnen zowel verticaal als horizontaal gelegd worden en zijn daarmee geschikt voor de betegeling van oppervlakken als balies en keukenblokken. 

TMF® London Collectie

Een lijn met ongeglazuurde mozaïek van keramiek die breed inzetbaar is. Deze mozaïektegels kennen een mat en vlak oppervlak en zijn zowel buiten als binnen inzetbaar en als wandtegel maar ook als vloertegel.

TMF® Barcelona Collectie 

Een veelzijdige collectie met mozaïek in allerlijk formaten, vormen, kleuren en structuren. U kunt bijvoorbeeld voor zeshoekig mozaïek kiezen. Daarnaast zijn er heel veel kleuren beschikbaar en daarnaast ook marmer, goud en brons. 

TMF® Paris Collectie 

Een stijlvolle lijn met unieke en ongebruikelijke vormen als een Oriëntaals lantaarn, windmolen of kubus. Daarnaast maakt ook de nieuwe Paris Piket serie onderdeel uit van de collectie. Dit mozaïek heeft een creatieve zeshoekige vorm en is leverbaar in vier verschillende kleuren. Binnen de Paris Collectie vindt u glanzend maar ook mat mozaïek. 

TMF® Venice Collectie 

Een unieke collectie waarbij de mozaïektegels de vorm van een knop hebben. Leverbaar in een groot aantal kleuren - uitgesproken maar ook pastelkleuren.

Vraag een offerte aan

Tegelhuis Montfoort levert de tegels van The Mosaic Factory tegen scherpe prijzen. Bent u geïnteresseerd in Mosaic Factory tegels? Vraag dan direct online een offerte  aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Mosaic Factory. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Mosaic Factory tegels waar u interesse in hebt.

Vraag een offerte aan